INretail Klantrapportage 

Medewerkers

Benieuwd hoeveel en welke (typen) klanten actief zijn rondom jouw winkel? Hoe is hun houding t.a.v. hun aankopen en hoe kan je ze optimaal bedienen? Vraag kosteloos een INretail Klantrapportage aan en haal maximaal rendement uit je klanten en prospects.  

Klantinzicht voor jou! 

Inzicht in je klant is onmisbaar voor de groei van je onderneming. Als je goed weet wie je klant is kan je er namelijk op anticiperen in je marketinguitingen, je inkoop en je klantreis. Zo kan je je (marketing)inspanningen selectiever én effectiever inzetten. We snappen echter dat je als ondernemer niet altijd de tools en tijd hebt om uitgebreid klantenonderzoek te doen.  

Daarom is INretail een samenwerking aangegaan met Whooz: expert op het gebied van klantsegmentatie. Speciaal voor INretail leden kunnen we nu kosteloos een klantrapportage op postcodegebied verstrekken. Dit geeft je inzicht in de kenmerken, interesses en gedragingen van alle huishoudens binnen het verzorgingsgebied van jouw winkel(s) ten opzichte van het landelijke klantprofiel.

Wat biedt de klantrapportage mij? 

Al ruim 35 jaar verzamelt en verrijkt Whooz data van alle bijna 8 miljoen huishoudens die Nederland op dit moment telt. Al deze informatie is gesegmenteerd over 59 klantprofielen, verdeeld over 11 hoofdsegmenten van type huishoudens.  


Gebaseerd op deze data en segmentatie ontvang je in jouw klantrapportage: 

  • Een gebiedsanalyse van het aangegeven postcodegebied. Hierin wordt het aantal huishoudens per type huishoudens binnen het verzorgingsgebied vergeleken met het landelijke klantprofiel. 
  • Gedetailleerde beschrijvingen van de klantprofielen op basis van socio-demografische gegevens, levensstijl, cultuur en (koop)gedrag.  

Klantrapportage aanvragen? 

Vraag de klantrapportage kosteloos aan en onze adviseurs komen persoonlijk langs of online via Teams om de inzichten met je door te spreken.  

Wil je direct aan de slag met de resultaten, bijvoorbeeld om je collectie en marketinginspanningen te optimaliseren? Lees hier wat onze bedrijfsadviseurs voor je kunnen doen.  

Aanvragen - Klantrapportage

Klantrapportage aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.