Medewerkers voordeelprogramma | Alleo

Alleo is een app waarmee jij jouw medewerkers toegang kan geven tot exclusieve aanbiedingen en kortingen. Als lid van INretail kun jij je medewerkers exclusief en gratis toegang geven tot de Alleo app. Denk hierbij aan shoppen met korting bij leuke merken zoals Apple en HelloFresh, korting op een sportabonnement bij verschillende sportscholen én toegang tot interessante (online) trainingen.

4 redenen om mee te doen 

  1. Je bent een aantrekkelijkere werkgever doordat je aantrekkelijkere secundaire arbeidsvoorwaarden kunt bieden.
  2. Je verbetert de medewerkerstevredenheid
  3. Het is helemaal gratis en exclusief voor jou als INretail lid
  4. Meedoen heeft geen invloed op de werkkostenregeling

Zo werkt het

Wil je jouw medewerkers toegang geven tot de Alleo app? Vul je gegevens dan in, in het formulier hieronder. Je ontvangt dan direct een link in je mail die je toegang geeft tot het maken van een account. Deze link kun je delen met je medewerkers zodat zij gratis een account aan kunnen maken. Wanneer je inlogt kun je direct gebruik maken van alle voordelen in de app.

Aanvragen - Alleo

Vul je gegevens in om je direct gratis aan te melden voor de Alleo app. Nadat je het formulier verstuurd hebt krijg je een bevestigingsmail waar je de link vind die je toegang geeft.

Barbara Geerlings

Barbara Geerlings

Beleidsadviseur werkgeverszaken

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.