RI&E voor KHN

bhv.nl

Sinds 2019 voert INretail ook de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit voor leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Door deze samenwerking is het mogelijk om te profiteren van scherpe ledentarieven en ben je verzekerd dat een deskundige de uitdagingen in de branche (her)kent.

Laat ons de RI&E voor je uitvoeren

Het laten uitvoeren van een RIE is mogelijk voor elke ondernemer en duurt een paar uur. De adviseur neemt het aanwezige arbobeleid door en kijkt waar deze aangevuld moet worden. Daarna volgt een rondgang door alle ruimtes in jouw pand. Op basis hiervan wordt een rapportage inclusief Plan van Aanpak opgesteld. Deze rapportage ontvang je na afloop in een digitaal instrument én als PDF.

Tariefstelling

Onderstaande tarieven zijn berekend op basis van het soort bedrijfsactiviteiten die plaatsvinden binnen de betreffende locatie, zijnde een café, restaurant, club, ijssalon, snackbar, lunchroom, sportkantine en hotel. Neem voor grotere ondernemingen of branchevreemde activiteiten zoals een kampeerterrein, bungalowpark, speelparadijs, evenementenlocatie, pretpark etc. contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Branche RI&E horeca voor KHN leden:

  • Tot en met 5 medewerkers en < 30 m2 vloeroppervlakte = € 575,-
  • Tot en met 5 medewerkers en > 30 m2 vloeroppervlakte óf 6 t/m 25 medewerkers = € 700,-
  • 25 t/m 50 medewerkers inclusief toetsing door een (arbo)deskundige = € 1.400,- per locatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte bij meerdere locaties

Let op: Geen verrassingen meer op de nota, want vanaf 1 januari 2024 zijn alle genoemde bedragen incl. reiskosten en de jaarlijks terugkerende kosten voor het gebruik van ons digitale RI&E systeem (tenzij anders vermeld).
Niet-leden van KHN betalen € 250,- extra op de beschreven tarieven
.

Aanvragen - RI&E khn

Bestel hieronder de RI&E speciaal voor horeca-ondernemingen. Let op: alleen beschikbaar voor KHN-leden. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt zoals beschreven in onze privacy policy. De bedrijfsgegevens die worden vastgelegd kunnen gedeeld worden met KHN voor de controle van het lidmaatschap en analyse doeleinden.

Indien meerdere locaties, gemiddeld genomen.
Indien niks: vul je niet van toepassing (n.v.t.) in.
Is er sprake van een hoofdkantoor?
Is er sprake van een Holding?
Is er sprake van losstaande bv's?
Indien meerdere locaties: vul dan bij deze regel alle adressen in.
Indien meer locaties: vul dan bij deze regel alle plaatsen in.
Daniëlle van Trigt

Daniëlle van Trigt

RI&E adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.