RI&E – Tuinbranche Nederland

bhv.nl

Stel er breekt brand uit in de winkel, kunnen jullie dan op tijd weg? Of is de nooduitgang geblokkeerd met dozen? Om aan de verplichtingen te voldoen en risico’s te beperken hebben we een RI&E-inventarisatie ontwikkeld voor de Groen- en Tuinbranche die per 1 augustus 2020 geactualiseerd, goedgekeurd en opnieuw erkend is.

Update juli 2022: Op dit moment is het niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een RIE-uitvoering. Helaas hebben we voor de komende maanden de maximale capaciteit bereikt en is het tot op heden niet gelukt om uitbreiding te vinden. Wel hebben we een wachtlijst voor uitvoeringen die naar verwachting vanaf begin 2023 zullen worden gedaan. Het plannen van nieuwe uitvoeringen zal in het najaar plaatsvinden (november). Wil je graag op de wachtlijst komen, geef het dan hier aan.

Laat ons de RI&E voor je uitvoeren

Onze RI&E-adviseurs staan voor je klaar om het gehele proces van je over te nemen. Zij zullen de situatie binnen jouw bedrijf inventariseren en je vervolgens voorzien van een plan van aanpak. Daarnaast worden de actie- en verbeterpunten uitgebreid met je besproken en in overleg een datum geprikt waarop deze doorgevoerd moeten zijn.

Wat zijn de kosten?

Pakket 1:
€899,- excl. btw

 • Tot 25 medewerkers

Pakket 2:
€1.395,- excl. btw

 • Vanaf 25 medewerkers

De tarieven zijn gebaseerd op de uitvoering van één vestiging. Bij de berekening van de tarieven is daarnaast uitgegaan van een horecaonderneming als lid van de Tuinbranche.

Vragen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier hieronder in!

De RI&E zelf uitvoeren

Wij bieden ondernemers binnen de branche de mogelijkheid zelfstandig een RI&E uit te voeren wanneer zij niet meer dan 25 medewerkers in dienst hebben. Dit met behulp van het Arbomanagement Systeem (AMS). Aan de hand van de gegeven antwoorden op 385 vragen wordt de situatie binnen jouw bedrijf geïnventariseerd en een plan van aanpak gegenereerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of mail naar rie@inretail.nl.

Aanvragen - RI&E

Aanvraag voor meer informatie - Let op: op dit moment is het niet mogelijk om een aanvraag voor een RIE-uitvoering te doen. Je zult daarom op een wachtlijst geplaatst worden.
 • Voer een geldig voornaam in
 • Voer een geldig achternaam in
 • Voer een geldig bedrijfsnaam in
 • Voer een geldig branche in
 • Voer een geldig aantal medewerkers (werkzame personen) in
 • Voer een geldig adres en postcode in
 • Voer een geldig vestigingsplaats in
 • Voer een geldig telefoon in
 • Voer een geldig lidnummer in
Robin Spies

Robin Spies

RI&E adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.