RI&E – Tuinbranche Nederland

bhv.nl

Stel er breekt brand uit in de winkel, kunnen jullie dan op tijd weg? Of is de nooduitgang geblokkeerd met dozen? Om aan de verplichtingen te voldoen en risico’s te beperken hebben we een RI&E-inventarisatie ontwikkeld voor de Groen- en Tuinbranche die per 1 augustus 2020 geactualiseerd, goedgekeurd en opnieuw erkend is.

Laat ons de RI&E voor je uitvoeren

Onze RI&E-adviseurs staan voor je klaar om het gehele proces van je over te nemen. Zij zullen de situatie binnen jouw bedrijf inventariseren en je vervolgens voorzien van een plan van aanpak. Daarnaast worden de actie- en verbeterpunten uitgebreid met je besproken en in overleg een datum geprikt waarop deze doorgevoerd moeten zijn.

Wat zijn de kosten?

Let op: Geen verrassingen meer op de nota, want vanaf 1 januari 2024 zijn alle genoemde bedragen incl. reiskosten en de jaarlijks terugkerende kosten voor het gebruik van ons digitale RI&E systeem (tenzij anders vermeld).

Pakket 1:
€1.135,- excl. btw

  • Tot 25 medewerkers

Pakket 2:
€1.650,- excl. btw

  • Vanaf 25 medewerkers

De tarieven zijn gebaseerd op de uitvoering van één vestiging. Bij de berekening van de tarieven is daarnaast uitgegaan van een horecaonderneming als lid van de Tuinbranche.

Vragen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier hieronder in!

De RI&E zelf uitvoeren

Wij bieden ondernemers binnen de branche de mogelijkheid zelfstandig een RI&E uit te voeren wanneer zij niet meer dan 25 medewerkers in dienst hebben. Dit met behulp van het Arbomanagement Systeem (AMS). Aan de hand van de gegeven antwoorden op 385 vragen wordt de situatie binnen jouw bedrijf geïnventariseerd en een plan van aanpak gegenereerd. Wil jij de RI&E zelf uitvoeren? Klik dan hier:

RI&E zelf uitvoeren

Aanvragen - RI&E

Aanvraag voor meer informatie

Indien meerdere locaties, gemiddeld genomen.
Indien niks: vul dan niet van toepassing (n.v.t.) in.
Is er sprake van een magazijn?
Is er sprake van een distributiecentrum?
Is er sprake van een Holding?
Is er sprake van losstaande bv's?
Indien meer locaties: vul dan bij deze regel alle adressen in.
Indien meer locaties: vul dan bij deze regel alle plaatsen in.
Daniëlle van Trigt

Daniëlle van Trigt

RI&E adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.