Komkommertijd?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Na een heerlijke vakantie ben ik weer (bijna) dagelijks op pad om leden en ondernemers te bezoeken. Zo liep ik vorige week met windkracht 10 in Scheveningen, om een dag later in Eindhoven te zijn.

Naast deze fysieke uitstapjes naar de verschillende steden in de regio, bel ik ook regelmatig met ondernemers. Want, zoals je in mijn vorige column al hebt gelezen, bel ik ook vaak met leden. Dit simpelweg omdat ik niet de tijd heb om de 1.857 leden in mijn werkgebied te bezoeken.

Costa del Sol

Na een aantal telefoontjes, kwam ik er wel achter dat de vakantieperiode echt heeft toegeslagen. Drie keer belde ik naar de Spaanse Costa’s, waar de andere kant van de lijn heerlijk van de zon aan het genieten was. Heerlijk toch, even opladen van alles! Dat betekent ook dat er straks weer met een scherp oog naar de onderneming gekeken kan worden.

Stap in de goede richting

Misschien heb je tijdens jouw break een aantal ideeën opgedaan of ga je nu echt slagen maken met dat plan wat al jaren op de plank ligt. Die nieuwe winkelinrichting of dat perfecte lichtplan? De lang gewenste uitbreiding of misschien wel het terugbrengen naar de essentie van jouw winkel? Je team uitbreiden met nieuwe winkelmedewerkers of juist iemand voor social media? Allemaal vraagstukken waar je misschien wel over nagedacht hebt. Met jouw lidmaatschap kom je makkelijk en snel in gesprek met de juiste personen binnen INretail. Bedrijfsadviseurs, social media-kenners en HR-professionals.

Samen met jouw team

Daarbij, nu je zelf weer even hebt kunnen ervaren wat ‘rust’ en ‘je kop leegmaken’ met je doet, vind jij het misschien wel een fijn idee om regelmatig met jouw personeel te gaan zitten. Hetzij in informele en kleine vorm, maar wel met regelmaat zodat de effectiviteit van je personeel omhoog gaat… Ook in deze situatie kan ik of één van mijn collega’s van personeelsadvies met je meedenken.

Als ik binnenkort in jouw regio ben of als ik je bel, dan hoor ik graag wat je vakantie heeft opgeleverd en hoe ik je daarbij kan gaan helpen.

Komkommertijd… die bestaat niet, er zijn altijd uitdagingen en kansen.
Twijfel niet, ga ze aan en deel je plannen met mij. Dan denk ik, en al mijn collega’s, graag met je mee!

Sander van der Nol 

Tags
Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

   Een plein vol inspiratie

  Nieuws
  Eergisteren, 16 oktober 2017
  Nog nooit gingen de spontane aanmeldingen van het INretail ledenevent zo snel. Waar dat aan ligt?
   Een plein vol inspiratie
 • open

  Foutieve berichtgeving over gif in matras

  Nieuws
  vrijdag, 13 oktober 2017
  De Consumentenbond heeft op haar site foutief over het BASF incident gepubliceerd o.b.v. verouderde informatie. Dit leidt tot media- en mogelijk consumentenvragen.
  Foutieve berichtgeving over gif in matras
 • open

  5 tips om diefstal tegen te gaan

  Nieuws
  donderdag, 12 oktober 2017
  De donkere dagen staan weer voor de deur. Dagen waarop criminelen extra actief worden. Diefstal kost je als ondernemer veel tijd en geld.
  5 tips om diefstal tegen te gaan
 • open

  Onherkenbaar op de camera

  Nieuws
  woensdag, 11 oktober 2017
  Drie op de tien winkels hebben geen bewakingscamera’s, dat schrijft het AD. Dat betekent dat ongeveer driekwart van de winkeliers wel camerabeveiliging heeft. Dat is op zich een mooi begin, maar de kwaliteit van de beelden laat vaak nog te wensen over.
  Onherkenbaar op de camera

Gerelateerd aan dit artikel

Delen