Hoe bereid jij je voor op het mode-inkoopseizoen?

Hoe bereid je je voor op het mode-inkoopseizoen?

Is het voor jou elk jaar een uitdaging om je inkoopplan en -budget op te stellen? Met dit handige INkoopboekje, speciaal voor de modeleden, ga je een stuk beter voorbereid op inkoop. Want wist je dat een goede voorbereiding van je inkoop al snel 2% meer rendement oplevert? 

Alle kansen om meer rendement uit je voorraad te halen hebben de INretail bedrijfsadviseurs gebundeld in dit handige boekje dat bestaat uit 3 stappen:  

STAP 1 Kijk terug

Want terugkijken om vooruit te kijken is de belangrijkste basis voor inkoop. We laten je zien welke cijfers je nodig hebt om jouw huidige collectie te kunnen beoordelen, hoe je ze toepast en hoe je hiermee in kan spelen op jouw nieuwe collectie. 

STAP 2 Ken je klant

Wie koopt er eigenlijk bij jou en sluiten jouw merken daarop aan? Doe de DISC-test en ontdek waar je op kunt bijsturen. 

STAP 3 Bepaal jouw inkoopbudget

Met de kennis van de cijfers, collecties, klant en merken bepaal je vervolgens jouw inkoopbudget. De INretail INkooptool is hiervoor een handig hulpmiddel. 

Na het lezen van het INkoopboekje heb je de basis goed op orde en kan je goed doordacht en voorbereid op inkoop te gaan! 

Download het INkoopboekje
Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.