Welles nietes

Fijn samenwerken start hier!

Wist je dat mensen die zich gelukkig voelen op hun werk beter presteren? Ze zijn creatiever, gastvrijer voor hun klanten, verkopen meer en werken met meer plezier samen. Om dit fijn samenwerken extra te stimuleren hebben we vijf mooie (gratis) tools voor je. Maak je keuze; alvast veel plezier!

Warm Welkom pakket

Om tijdens de belangrijke periode tussen tekenen arbeidscontract en einde proeftijd extra te laten zien hoe leuk en fijn het werken in jouw winkel is kan je dit Warm Welkompakket gebruiken. Voor elk moment een leuke attentie, gratis voor leden.

Bestel nu Ontdek de inhoud

Open je blik

Een blik vol praatkaartjes die je kan gebruiken voor het werkgesprek of de weekopening, pak een kaartje tijdens de lunch of breek het ijs tijdens een voortgangsgesprek. Er zijn geen spelregels of winnaars, gewoon de deksel eraf doen, een kaartje pakken en in gesprek gaan met elkaar. Het allereerste Open je blik, met algemene vragen kan je hier gratis downloaden als DIY-pakket.

Bestel nu

10 stappen naar een gelukkig team

Het vrolijkste werkboek voor de leukste teams. Samen doorloop je de 10 stappen en ga je op zoek naar werkgeluk en gastvrijheid. Elke stap bestaat uit een stukje theorie en een opdracht. Zo kom je samen tot een uitkomst die je in dit boekje schrijft.

Bestel ‘m hier gratis

Loopbaan lifecycle

Alles over vinden, aannemen, onboarden, behouden en afscheid nemen in 1 handig magazine. Met links naar handige artikelen en tools.

Bekijk het magazine

HR-kalender

Waar moet je in het jaar op personeelsgebied rekening mee houden? Wij hebben alle belangrijke HR-momenten in een HR-jaarkalender voor je verzameld. Alsjeblieft!

Bekijk de HR-kalender hier

Leuk dat je meer over fijn samenwerken wil weten.

Ik kom graag bij je langs om samen over jouw hr-zaken te praten. Of om met je mee te denken over het motiveren van je team, welke
ontwikkelmogelijkheden er zijn, of gewoon een luisterend oor te bieden.

Contacteer de adviseur Bel ons
Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.