INretail Sportmonitor

data

Benieuwd naar specifieke marktcijfers zoals omzetontwikkeling per week, specifiek voor offline en online omzet? Neem nu deel aan de INretail Sportmonitor en ontvang een inlog voor een dynamisch dashboard met daarin verdiepende sturingsinformatie.

Wat is de INretail Sportmonitor?

De INretail Sportmonitor is een initiatief van en voor leden van INretail. Met dit initiatief delen leden de visie dat het verkrijgen van kwalitatief goede marktdata en sturingsinformatie essentiëler is dan ooit. Vanuit deze visie heeft INretail zich ten doel gesteld om (POS)data van leden te verzamelen om zicht te geven op relevantie en actuele marktontwikkelingen in de branche sport. Aan de hand van deze data is benchmarkdata beschikbaar gesteld voor de deelnemers van de INretail Sportmonitor en worden gezamenlijke lobbyactiviteiten ondersteund. 

Wat biedt het mij?

Met de INretail Sportmonitor heb je toegang tot de volgende marktcijfers op week, periode en cumulatief niveau:

  • Omzet index
  • Afzet index
  • Transacties index
  • Gemiddelde besteding index
  • Uitsplitsingen:
    • Naar productgroepen (Hardwaren, kleding en schoenen)

Je krijgt gemakkelijk toegang via een interactief PowerBi dashboard. Jouw data is volledig anoniem en goed beveiligd. In onderstaande afbeelding kun je een kijkje nemen in de INretail Sportmonitor. INretail bouwt samen met de markt verder. Het komende jaar wordt er een vervolg gegeven aan de uitbreiding en verdieping op deze monitor. Hiermee hopen we naast hoogover cijfers, snel verdieping aan te kunnen brengen waarmee we de informatie kunnen verrijken.

Meer weten?

We leggen je graag meer uit over de INretail Sportmonitor en laten je nog liever zien wat je er allemaal mee kan doen. Neem contact op met monitoren@inretail.nl. De algemene voorwaarden voor de INretail Sportmonitor kun je hier vinden. 

Deelnemen aan de INretail Sportmonitor?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct deelnemen aan de INretail Sportmonitor. Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Henrike Bijlstra

Henrike Bijlstra

Coördinator Data & Onderzoek

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.