Geen vraag te gek
088 973 06 00

Lid worden

Aanmelden

Wil je betrokken zijn bij de retail?
Word dan 'Business Partner' van INretail

Voordelen van het lidmaatschap

Kosten lidmaatschap

Een uitgebreid kostenoverzicht met contributiestaffels voor de verschillende branches kun je hier downloaden.

Daarom zijn wij lid

"Ik had een droom, een winkel die zich richt op fashion, footwear en lifestyle in het Hartje van Haarlem. Met behulp van INretail is de financiering uiteindelijk gelukt."

Michel Noordermeer • Kloffie

Michel Noordermeer • Kloffie

Het is fijn om te weten dat ik altijd bij INretail terecht kan als ik een vraag heb over bijvoorbeeld cao, lonen en huur. Eén telefoontje en ik heb gelijk antwoord. Dit scheelt mij veel tijd. Ook fijn: via INretail inzicht in de laatste marktontwikkelingen en in het shopgedrag van klanten.”

Maud Bodewus • Fifth

Maud Bodewus • Fifth