Lid worden

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Daarom zijn wij lid

"Tijdens het opzetten van mijn ondernemersplan liep ik tegen dingen aan. Ik heb altijd met anderen gewerkt, waarbij ik kon sparren met collega’s. Nu sta ik in mijn eentje in een kleine winkel. Het is een fijn idee dat ik op iemand kan terugvallen en een netwerk heb als ik ergens mee zit."

Esther Blankers • Pantoufle

"Ik had een droom, een winkel die zich richt op fashion, footwear en lifestyle in het Hartje van Haarlem. Met behulp van INretail is de financiering uiteindelijk gelukt. Kloffie is een feit!"

Michel Noordermeer • Kloffie

Het is fijn om te weten dat ik altijd bij INretail terecht kan als ik een vraag heb over bijvoorbeeld cao, lonen en huur. Eén telefoontje en ik heb gelijk antwoord. Dit scheelt mij veel tijd. Ook fijn: via INretail inzicht in de laatste marktontwikkelingen en in het shopgedrag van klanten.”

Maud Bodewus • Fifth