Geen vraag te gek
088 973 06 00

Scholing in de woonbranche

We zetten werken in de woonbranche weer op de kaart!
Werken in de woonbranche weer op de kaart!

Ambachtsmensen in de woonbranche. We kunnen niet zonder! Toch lijkt het structurele tekort aan vakmensen in onze branche te stijgen. Het vinden, opleiden en binden van vakmensen wordt de komende jaren topprioriteit. Daarom zetten we met de hele branche werken in de woonbranche weer op de kaart. Bijvoorbeeld door de campagne de Interieurvakman (m/v). 

Contactpersoon

DE INTERIEURVAKMAN (M/V)

Een nieuwe, hippe naam voor diverse ambachten in de woonbranche: de interieurvakman . Een titel waar je trots op mag zijn! 

Campagne

Met de campagne "Interieurvakman: Maak het in de woonbranche!" maken we scholieren, instromers en nieuwkomers enthousiast om te werken in de woonbranche!

 Lees meer 

Erkend Leerbedrijf

De vakmensen in spĂ© moeten ervaring opdoen in de praktijk om de fijne kneepjes van het vak leren. Dan kunnen ze daarna meteen aan de slag. Word ook Erkend Leerbedrijf! 

 Lees meer 

Toolkit

Ontdek tips en tools hoe jij (jong) talent enthousiast kan maken om een opleiding te volgen of om bij jou te komen werken.  

 

 Lees meer 

Agenda

Zet de volgende dagen in je agenda en ontmoet jong talent! 

15 - 17 september: Interieur collectiedagen - Gorinchem

17 september: Junior Kampioenschappen - Gorinchem 6-7 december: Studiekeuze beurs West - Rotterdam - Ahoy
15 - 17 september: Nederlands Kampioenschap Parketleggen - Gorinchem 17 september: Forbo VMBO - challenge Gorinchem 22 - 23 november: Studiekeuze beurs Midden - Utrecht - Jaarbeurs
15 - 16 september: Nederlands Kampioenschap Woningstofferen - Gorinchem  27 - 28 september: Onderwijsbeurs - Zuid Eindhoven (Beursgebouw)

4 - 5 oktober: Onderwijsbeurs Noordoost - Zwolle - IJsselhalle
n