Geen vraag te gek
088 973 06 00

Excursie naar winkel van de toekomst (VOL)

30 september nemen we je mee naar de toekomst! In de ochtend gaan we naar de retailhub in Antwerpen (ruimte vol winkels van de toekomst). Na de lunch maken we een stadswandeling en bezoeken we retailers die het net even anders doen.

Zo ziet winkelen eruit in de toekomst!
Een fullbodyscan die nadien perfect je kledingmaten weet, een koelkast die opvolgt welke voeding op raakt, een robot die je helpt bij het winkelen of projectoren die het lingerieaanbod op een paspop laten zien. Het zijn maar enkele voorbeelden te zien in de Future of Shopping, een belevingsruimte met daarin verschillende fictieve retailzaken, zoals een kapper, kledingwinkel, maar ook een toekomstig appartement.

Binnenkijken bij...
Het onderzoek naar hoe de retail in 2030 is veranderd heeft je misschien al geinspireerd. Vandaag laat Harry Bijl, Inspirator van INretail, je zien hoe de retail verandert. Je kan het zien, aanraken, voelen. In de ochtend bij de retailhub. Na de lunch tijdens een stadswandeling waarin Harry je meeneemt langs winkel en ondernemers die het net even wat anders doen. Veel binnenkijken en inspiratie opdoen voor je eigen winkel.

Wanneer gaan we en nice to know!
- 30 september
- Vanaf 10 uur, tot laat in de middag
- Kosten: â‚¬ 129,95, inclusief lunch, entree en stadswandeling

De excursie naar de winkel van de toekomst is onderdeel van Retail 2030, het onderzoek wat INretail heeft uitgevoerd en je laat zien hoe de consument en de retail in 2030 is veranderd. 

Ik ga graag mee!

* verplichte velden

Delen