Werken bij INretail

Wij zijn INretail, een vereniging voor iedereen die een winkel heeft in de retail non-food. Al 100 jaar helpen we ondernemers vooruit. Met ruim 70 collega’s maken we ondernemen makkelijker. Dit alles doen we vanuit ons inspirerende kantoor in het bosrijke Zeist. Zin om het team te komen versterken? Bekijk hier onze actuele vacatures.

Brancheadviseur Wonen

Brancheadviseur Wonen V/M

Voor Noord Nederland (incl. provincie Noord Holland). Fulltime

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je veel op pad bent, je veel verantwoordelijkheid hebt en waarin je werkt in een multidisciplinair brancheteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Juridisch administratief medewerk(st)er

Juridisch administratief medewerk(st)er

24 tot 32 uur

Ben jij op zoek naar een baan met diverse werkzaamheden en ben jij nauwkeurig en administratief aangelegd? En wil jij je ontwikkelen op het geven van telefonische dienstverlening en bemiddeling? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature
Werken bij INretail 11

Stagiair Rechten, MER, SJD of SBRM

Ben je op zoek naar een HBO meewerkstage waar je verantwoordelijkheden krijgt in plaats van een bijrol als stagiair? Dan zoeken wij jou!

Je kunt vanaf september 2022 of januari 2023 starten in één van de twee stageplaatsen in ons team.

Bekijk vacature
Werken bij INretail 8

Stagiair communicatie

32/40 uur

Zoek jij een communicatie MBO of HBO meewerkstage waar je verantwoordelijkheden krijgt in plaats van een bijrol als stagiair? En een stage die je kunt inrichten naar jouw leerdoelen? Dan ben je van harte welkom bij INretail!

Bekijk vacature

“Elke dag werk ik aan het verbeteren van de productieomstandigheden in waardeketens voor mens, dier en milieu. Dit is balanceren tussen belangen, idealen, feiten en dagelijkse realiteit van ondernemers en het is mijn werk om hier als sector te laten zien dat we bezig zijn met een duurzame transitie.”

Femke den Hartog

Femke den Hartog

Beleidsadviseur MVO, Europa

“Vanuit INretail heb ik dagelijks contact met ondernemers over vraagstukken op het gebied van rendement, financiering en overname. Door mijn jarenlange ervaring word ik vaak ingezet als coach en sparringpartner. Laten we samen kijken of we nog meer uit jouw onderneming kunnen halen!”

Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

“Iedere non-foodretailer moet zich thuisvoelen bij INretail. Ik geef daar, samen met mijn team, invulling aan voor onze leden uit de woonbranche. Dat betekent een relatienetwerk onderhouden, het inspireren van onze leden en het initiëren van specifieke branchebelangenbehartigingsdossiers.”

Bert-Jan van der Stelt

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen

Stage lopen bij INretail

Volg jij een mbo-, hbo- of wo-opleiding en heb je interesse in een meewerkstage of een afstudeeropdracht bij INretail? Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze studenten die in korte tijd veel willen leren en benieuwd zijn naar wat zich afspeelt binnen INretail.

Mail ons!

Interesse?

Wil je meer weten over het werken bij INretail, de openstaande vacature(s) of wil je een open sollicitatie doen? Stuur mij je motivatie en CV of bel mij gerust. Samen kijken we mogelijkheden binnen INretail.

Contacteer de adviseur Bel ons
Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur