Geen vraag te gek
088 973 06 00

Gratis webinar: Breng je klant in kaart en kom met hem in contact

Bereik jij jouw doelgroep nog wel? Kom er achter tijdens het webinar ‘Breng je klant in kaart en kom met hem in contact’

INretail organiseert samen met André Doffer van DiscVision, Floris Venneman van Bureauvijftig en Lennart Koetsier van Multiply een masterclass over hoe je jouw doelgroep en (potentiële) klanten in kaart brengt. Je ontdekt wie jouw doelgroep is en leert vervolgens hoe je met ze in contact komt.
In deze bizarre en onzekere tijden is het niet altijd vanzelfsprekend dat jouw klant naar de winkel komt en niet iedereen beschikt over een webwinkel. Jouw vaste klant heb je wel in beeld maar jouw doelgroep rijkt verder. Deze groep, die je nu nog niet (voldoende) in beeld hebt, zou je natuurlijk ook wel aan je klantenkring willen toevoegen. Maar waar vind je die en hoe kom je dan met ze in contact?

Ik ben erbij!

Even kennismaken

André Doffer | DISCvision
André werkt aan de hand van het DISC doelgroepen model. Hiermee helpt DISCvision om meer inzicht te krijgen in het ‘profiel’ van je klant. Wie is de doelgroep, wat zijn, zijn belangrijkste demografische kenmerken? Maar denk ook aan: wat is kenmerkend voor hun leefstijl en hoe kan jij daar zowel in de winkel, online als via je communicatiemiddelen het beste op inspelen? André geeft jou een gedetailleerd inzicht in deze eigenschappen.

Floris Venneman | Bureauvijftig
Iedere doelgroep en/of persona wordt gekenmerkt door bepaalde eigenschappen. Floris is expert als het gaat om de 50+ doelgroep. Hij kent de wensen van deze doelgroep en kan je precies vertellen hoe jij bij kan dragen aan de invulling van het leven van deze groep. Je doelgroep écht leren kennen en, in dit geval, vijftigplussers begrijpen is essentieel om deze klant te binden. Maar ook om deze klant, in de rol van nieuwe klant, aan te spreken. Floris laat je tot in detail zien hoe jij moet acteren als de 50+ doelgroep jouw doelgroep is. Maar ook als jouw klantenbestand uit een andere doelgroep bestaat geeft Floris inzicht in de winst die je behaalt door je klant te begrijpen en via een uitgestippelde strategie te bereiken.

Lennart Koetsier | Multiply
Lennart helpt de je groeien in een snel veranderende wereld door middel van kennis en innovatie. Wat dit inhoud? Denk bijvoorbeeld aan het vinden van nieuwe klanten ten tijde van corona of het heractiveren van bestaande klanten die in de huidige tijd misschien even wat voorzichtiger zijn. Multiply helpt je om bijvoorbeeld deze doelstellingen te realiseren door middel van de inzet van online marketing. Voor iedere retailer gelden natuurlijk andere doelstellingen, afhankelijk van je doelgroep en hun voorkeuren. Samen met Multiply bepaal je wat je gaat realiseren en hoe je dit gaat doen.  

Deelnemen

Op donderdag 8 oktober van 19:30 – 20:30 kan jij kosteloos deelnemen aan het webinar. Via onderstaand aanmeldformulier schrijf je je in.

Let op! Vanwege het interactieve karakter van het webinar is het raadzaam om deze live te volgen.

Schrijf je hier gratis in.

Delen