Geen vraag te gek
088 973 06 00

Stores that Wow: de succesfactoren van de winkel van morgen

Alles weten over de veranderende rol van de fysieke winkel en hoe je daar op inspeelt? Kom op dinsdag 12 februari ook naar Stores That Wow. Een dag over de succesfactoren van de winkel van morgen: van storedesign tot nieuwe businessmodellen en van experience tot instore technologie.

Stores That Wow is een dag met nationale en internationale sprekers en biedt inspirerende voorbeelden en heldere, praktische inzichten voor Stores That Wow.

  • Leer onder meer waarom de fysieke winkel in een steeds verder digitaliserende wereld juist steeds fysieker moet worden én laat je verwonderen door het verhaal van Schorem: 1 Rotterdamse barbershop met wereldwijd duizenden fans. 
  • Hoor hoe Rapha Cycle Club zijn winkels gebruikt als ontmoetingsplaats voor fietsfanaten én ontvang tools voor het op z’n kop zetten van jouw businessmodel: van de verkoop van producten, naar de verkoop van projecten. 
  • Krijg antwoord op de vraag wat beleving op de winkelvloer nou eigenlijk oplevert én leer over de cruciale rol van winkelmedewerkers binnen het nieuwe winkelconcept van Nespresso. 

INretail mag 5 gratis kaarten weggeven!
Wil jij kans maken op één van de vijf te verloten kaarten? Stuur dan een orginele reactie waarom jij (met jouw winkel) zou moeten winnen, naar communicatie@inretail.nl. Donderdag 7 februari ontvangen de winnaars een bericht.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Als INretail-lid mag je voor € 225,- ex btw aanmelden via de website: www.storesthatwow.nl.

Verzeker je van één van de laatste kaarten en kom naar ook naar Stores That Wow. 

Waar: Pakhuis de Zwijger,  Amsterdam
Wanneer: 12 februari 2019
Infowww.storesthatwow.nl

Delen