Geen vraag te gek
088 973 06 00

Webinar: laat je inspireren door de woontrends van 2021

INretail heeft samen met trendwatcher Aafje Nijman de huidige tijdgeest geschetst. Vanuit deze tijdgeest wordt uitgelegd hoe de consument veranderd en hoe jij daar als retailer op in kunt spelen. Covid-19 heeft onze wereld op zijn kop gezet en veranderingen die we al aanvoelde komen verscherpt, veranderd én versneld. Wat betekent dit voor de retail? Digitalisatie, flexibiliteit en verbinding zijn belangrijke begrippen geworden.

In een aangepaste presentatie in de vorm van een Webinar, zal Aafje ons meenemen in deze tijdgeest. We delen de concrete woontrends die uit de maatschappelijke ontwikkelingen zijn ontstaan. Je ontdekt naast de achtergrond, de kleuren, materialen en vormen, het verband wat hiertussen bestaat. Uiteraard ontvang je de bijbehorende nieuwe kleuren waaier (ter waarde van €35,-). Hoe toepasselijk is de naam van de tijdgeest 2021 (die overigens al voor de huidige crises vast stond) Change Reaction. Dit wil je niet missen!

Datum: Donderdag 4 juni 2020
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Kosten:
- Gratis voor INretail leden. 
- Ben je lid van BNS Crisp? Geef dan in het formulier aan of je interesse hebt in een INretail lidmaatschap of niet. Bij interesse in een lidmaatschap ontvang je een aanmeldformulier. Het bedrag van het Webinar wordt dan afgetrokken van de lidmaatschapskosten. Heb je geen interesse? Dan betaal je als BNS Crisp lid €95,- ex btw. 

Aanmelden

Let op: na je inschrijving ontvang je een aanmeldlink. Deze zou in je Spam terecht kunnen komen!

Delen