Alternatieve financieringsvormen

Alternatieve financieringsvormen worden steeds vaker ingezet. Banken zeggen steeds vaker 'nee'. Hierdoor is het  voor jou als ondernemers steeds moeilijker om de financiering van je bedrijf rond te krijgen. Als je van plan bent je eigen bedrijf te starten dan zal je eerst een ondernemingsplan moeten opstellen. Dit plan is heel belangrijk want het geeft inzicht aan banken en investeerders in jouw ideeën en doelstellingen en de financiële haalbaarheid. Wanneer geld lenen bij de bank geen mogelijkheid is, kijken wij met je naar de alternatieve financieringsvormen. Wij kunnen je naast het bedenken van alternatieve financieringsvormen ook helpen met het opstellen en controleren van jouw ondernemingsplan.

Alternatieve financieringsvormen voor ondernemers? 

Wat zijn alternatieve financieringsvormen eigenlijk? Met alternatieve financiering hoef je niet meer naar de bank om bijvoorbeeld de financiering van je eigen winkel rond te krijgen. Dus, alle financieringen die bestaan naast de zogenoemde klassieke bankfinanciering. 

Ondersteuning bij alternatieve financieringsvormen

Voor leden van INretail hebben we één duidelijk aanspreekpunt. Al jouw vragen kan je kwijt bij de Ondernemersservice van INretail. Zij kunnen helpen met vragen over onder andere:

  • het starten van jouw winkel en 
  • alternatieve financieringsvormen.

Onze ondernemersservice brengt je in contact met de juiste retailadviseur om naar je te luisteren en je verder te helpen met het verwezenlijken van jouw droom. Hierbij worden ook de alternatieve financieringsvormen met u besproken. Op deze manier weet je beter waar je kunt beginnen om jouw droom waar te maken!

Voorbeelden alternatieve financieringsmogelijkheden

Geld nodig en de bank werkt niet mee? Dan helpt INretail bij het zoeken naar alternatieve financieringsmogelijkheden. Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Ook Ian Brandwijk heeft de juiste oplossing gevonden voor de financiering van zijn bedrijf. 

Onze branches en diensten

Heb je vragen over de mogelijkheden omtrent alternatieve financieringsvormen, of heb je andere vragen over onze branches en diensten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de juiste alternatieve financieringsvormen voor jou. 

 

 


 

Bezoek de ledenwinkel Lid worden

Bekijk jouw voordeel

Ledenwinkel

Korte termijn financiering | Pin Voorschot

Financiering op korte termijn nodig voor je voorraad, uitbreiding of webshop?

Via je pin- of webshopomzet

''PIN Voorschot denkt met je mee en helpt je als je dat extra zetje nodig hebt. Eerlijk en oprecht, een aanrader!''

Open
Korte termijn financiering | Pin Voorschot
Ledenwinkel

Werkkapitaalfinanciering | Spotcap

Het aanvullen van voorraden, een liquiditeitstekort opvangen of wellicht extra personeel aannemen?

Werkkapitaalfinanciering op maat tot €300.000,- met Spotcap

Open
Werkkapitaalfinanciering | Spotcap
Ledenwinkel

BHV Training | bhv.nl

Bedrijfshulpverleners zijn wettelijk verplicht. Bekijk hier jouw voordeel op bhv trainingingen en de workshop preventiemedewerker.

"Het geeft een veilig gevoel als je weet dat je medewerkers zijn opgeleid door deze professionele trainingspartij."

Open
BHV Training | bhv.nl