Geen vraag te gek
088 973 06 00

Werkkosten regeling

Werkkosten regeling

Werkkosten regeling INretail

De werkkosten regeling vervangt per 2015 allerlei mogelijkheden en andere losse regelingen. Dit moet het er een stuk duidelijker op maken, maar is dat ook al het geval? We leggen de werkkosten regeling bij INretail graag tot in detail uit, zodat goed duidelijk is hoe deze uiteindelijk z’n voordeel op zal leveren.

Wat is de werkkostenregeling?

De Belastingdienst heeft diverse regelingen en fiscale mogelijkheden verzameld en geschrapt. Deze zijn ondergebracht in de Werkkostenregeling. Het komt er eigenlijk op neer dat wanneer je jouw medewerkers extra’s uitdeelt of kosten voor hen vergoedt, strikte normen hebt waar je je aan dient te houden. Het is dus heel belangrijk om in de gaten te houden welke kosten je volgens de WKR onbelast mag vergoeden en waar deze kosten onder vallen. Wij van INretail geven je hier graag tips en uitleg over!

Hoe werkt de werkkostenregeling?

We leggen binnen de werkkosten regeling aspecten uit over bijvoorbeeld het kerstpakket en het personeelsfeest, de bedrijfsfitness en een fiets van de zaak. Wat er is er op dat gebied veranderd en hoe zit de nieuwe situatie in elkaar? Is het bijvoorbeeld nog altijd mogelijk om medewerkers opleidingen aan te bieden? Dit komt allemaal aan bod in onze uitgebreide uitleg op de pagina met alle informatie over de werkkosten regeling.

WKR regeling 2017

De werkkosten regeling maakt het er gemakkelijker, maar niet altijd voordeliger op. Gelukkig is er de ledenwinkel van INretail waar we aantrekkelijke kortingen aanbieden. Zo valt er zelfs met een beperkt budget binnen de werkkosten regeling toch wat leuks te organiseren! Ontdek zelf alle nodige informatie online op onze website, of neem contact met ons op!