Aan de slag met vitaliteit

Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid, deze termen komen steeds vaker voor, maar wat houdt het nu in en wat kan je er mee? Margot van Hoijdonck (vitaloog & psycholoog bij VitaliBlij) en Sanne de Graaf (INretail) helpen jou graag op weg! Meld je aan voor deze kennissessie.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een goed vitaliteitsbeleid een bijdrage kan leveren aan onder meer: lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en een hoger werkgeluk. Daarnaast zorgt goed werkgeverschap voor het makkelijker aantrekken én behouden van personeel. Alleen hoe ga je hiermee aan de slag? Waar te beginnen? Welke uitdagingen zijn er in de branche en hoe speel je hier op in?
Wij nemen jullie mee in de verschillende vraagstukken en geven de nodige tips & tricks. Daarnaast is er de gelegenheid om met collega’s uit dezelfde branche ervaringen uit te wisselen.

Programma

Een bijeenkomst vol inspiratie, informatie, maar waar jullie zeker ook onderling gaan brainstormen. Na deze dag lopen jullie de deur uit met praktische handvatten, zodat het niet alleen blijft bij inspiratie. Een dag met genoeg afwisseling tussen luisteren én zelf in actie komen met andere ondernemers uit de branche.

De invulling van het programma staat nog niet vast, want op basis van jullie vragen en input zullen wij een programma op maat samenstellen.

Praktisch

  • Donderdag 4 juli 2024
  • Tijd: 10:00u-15:00u (uiteraard met een vitale lunch)
  • Locatie: wordt nader bepaald (afhankelijk van inschrijvingen), waarschijnlijk omgeving Utrecht
  • Sprekers: Margot van Hoijdonck (VitaliBlij) en Sanne de Graaf (INretail)

Voor nu wordt deze sessie eenmalig gratis aangeboden (gesubsidieerd). Daarnaast weten wij niet of er dit jaar nog een sessie volgt, dus ben jij er bij?!

Aanmelden

Meld je aan voor 31 mei 2024, zodat wij genoeg tijd hebben om de juiste voorbereidingen te treffen.

Kan je echt niet op donderdag 4 juli, maar had je er graag bij willen zijn? Laat dan alsnog je gegevens achter. Wij zullen kijken wat er mogelijk is en bij genoeg interesse een tweede bijeenkomst verzorgen.  

Ben je erbij? Meld je dan aan!

Vragen?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Sanne de Graaf

Sanne de Graaf

RI&E adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.