Zo zet je AI in voor jouw winkel!

Duik in de toekomst en geef jouw winkel een boost met de kracht van Artificial Intelligence! Deze onmisbare trend geeft mooie kansen, ook voor jou als ondernemer. We bereiden je graag voor op deze innoverende wereld zodat je gebruik kunt maken van alle mogelijkheden!

Dit kom je te weten

In deze inspiratiesessie kom je alles te weten over deze belangrijke trend en de laatste ontwikkelingen rondom data. Want wat zijn nou eigenlijk slimme ideeën, successen en uitdagingen? Hoe zet je AI op een slimme, succesvolle manier in? En vooral; hoe neem je medewerkers mee in deze veranderingen?

We geven je praktische inzichten, waardevolle kennis en hands-on ervaring met diverse automatiserings- en AI-tools. Aan het einde van de sessie ben je er klaar voor om de juiste oplossingen te kiezen en te implementeren binnen jouw team en winkel.

Zo ziet het programma eruit

Job van den Berg, presentator van deze inspiratiesessie, geeft je niet alleen waardevolle kennis en praktische tips. Hij nodigt je ook uit om ‘out of the box’ te denken. Zo weet jij na deze inspiratiesessie hoe AI jouw bedrijfsmodel en -processen op een positieve manier kunnen transformeren. Dit zorgt voor veel frisse ideeën en strategieën! De onderwerpen die aan bod komen, zijn:

 1. Ontdek wat AI is en hoe het jouw bedrijf kan transformeren (in de breedste zin);
 2. Begrijp de impact van AI op jouw branche en de arbeidsmarkt (It’s not the end of work, it’s the end of boring work!);
 3. Krijg inzicht in concrete stappen die je morgen kunt zetten om AI voor jou te laten werken;
 4. Verminder kosten en vergroot klanttevredenheid met tekstanalyse;
 5. Trek meer klanten aan door personalisatie;
 6. Verhoog je omzet met slimme dashboards. 

Praktisch

 • Datum: Woensdag 8 november
 • Tijd: 09.30u tot 12.30u
 • Locatie: CAST, Buizerdlaan 6, Nieuwegein
 • Gratis voor leden, niet-leden €35,00
 • Afsluitend geniet je van een heerlijke lunch met alle aanwezige ondernemers.

Aanmeldformulier

Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.