Mode in beweging 

“Hoe kan je als winkel aansluiten bij een snel veranderde wereld?” 

Heb je je ooit afgevraagd waarom silhouetten veranderen? Hoe de verschuiving ontstaat tussen de vier belangrijkste elementen: kleur, dessin, vorm en materiaal? En wil je de oorsprong begrijpen van deze veranderingen? Wij nodigen jou uit om op 30 oktober deel te nemen aan onze inspirerende trendlezing

Leer hoe je op basis van inzichten je klanten kunt aanspreken, prikkelen en verrassen. Deze trendlezing draait om het begrijpen van veranderingen in de mode-industrie en hoe jij als retailer hiermee om kan gaan. Je krijgt inzicht in de drijfveren achter mode veranderingen. Het gaat erom hoe je als winkel kunt inspelen op een snel veranderende wereld en wat de oorzaak van deze veranderingen zijn.

Anet van Haaster

Anet van Haaster, bureau Nijman + van Haaster, neemt je in haar lezing mee in de veranderingen in mode. Ze informeert jou over de nieuwste ontwikkelingen: wat houdt consumenten bezig en wat betekent dat voor ons in de mode? We staan aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen, hoe kunnen wij ons daarop voorbereiden, als merk, retailer, winkel én modeliefhebber?

Praktisch

  • Datum: maandag 30 oktober . 10.00 – 11.30 uur
  • Adres: INretail, Arnhemse Bovenweg 100, Zeist
  • Geen kosten
  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • Voor alle leden uit branche mode en schoenen

Aanmeldformulier

Anna Hutten

Anna Hutten

Brancheadviseur wonen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.