Presentatie Woontrends 2024 – Design District Rotterdam

Heb jij de lancering van de Woontrends 2024 op 3 april gemist? Dan is dit je kans om alsnog alle ins en outs over de trends van volgend jaar te ontdekken! Op woensdag 24 mei geeft Anna Hutten een tweede trendlezing tijdens Design District in Rotterdam. Aan de hand van de tijdgeest ‘How not to waste a good crisis’ neemt ze je mee in de veranderende behoeften van de consument, de consequenties voor het materiaal- en kleurgebruik en de vormgeving en hoe jij daar als ondernemer, adviseur of inkoper op in kan spelen. Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus schrijf je snel in en laat je inspireren!

Praktisch

  • Datum: woensdag 24 mei 2023
  • Tijd: 13.15 tot 15.15
  • Locatie: Van Nelle Fabriek – Van Nelleweg 1, Rotterdam
  • Door: Anna Hutten
  • Prijs: gratis voor leden, €99 voor niet-leden (Word je na de trendlezing lid van INretail? Dan verrekenen we dit met de prijs van je lidmaatschap)

Kom je naar de trendlezing, dan mag je die dag ook andere lezingen en activiteiten bezoeken die plaatsvinden tijdens Design District. Het programma vind je hier. Ook organiseert VIIA na de trendlezing een borrel voor iedereen die heeft deelgenomen aan de lezing. Leuk om bij te praten met collega’s uit de branche!

Aanmeldformulier

Anna Hutten

Anna Hutten

Brancheadviseur wonen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.