Prinsjesdagseminar

De derde dinsdag in september is een dag van tradities. De Troonrede, de hoedjes en de minister van Financiën die de begroting voor het komende jaar aanbiedt. In haar koffertje heeft de minister zowel de plannen voor de komende jaren als de voorstellen voor de benodigde financiering. Samen met PwC praten we je bij over deze plannen tijdens een online seminar en beantwoorden we jouw vragen.

Dit jaar is het meer dan ooit de vraag wat deze plannen inhouden. Het kabinet is demissionair en politieke partijen maken zich op voor de verkiezingen op 22 november. Wat we in ieder geval weten, is dat er aandacht is voor het behoud van koopkracht. Wij vinden het belangrijk dat de kosten daarvan niet op het bordje van de ondernemer komen. Plannen rond onder meer bedrijfsopvolging zijn wel aangekondigd, maar of het kabinet deze ook politieke keuzes nu maakt, is afwachten.

Praktisch

  • Datum: donderdag 21 september 2023
  • Tijd: 10:00 – 11:00 uur
  • Locatie: Online via Teams

Aanmeldformulier

Jeroen van Dijken

Jeroen van Dijken

Coördinator Beleidsadvies

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.