Webinar: Collectieve CSRD aanpak

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan het webinar Collectieve CSRD aanpak op dinsdag 14 mei, van 10:00-11:30 uur. Tijdens dit webinar zullen we een presentatie geven over de collectieve CSRD aanpak die Modint, EK, Tuinbranche Nederland en INretail hebben opgezet in samenwerking met de adviespartner.

We zullen uitleg geven over de inhoud van de aanpak waarin onder andere de dubbele materialiteitsanalyse, stakeholderanalyse en risicoanalyse zijn opgenomen. Ook presenteren we een overzicht van de tijdslijn en geschatte kosten, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de investering en inspanningen die nodig zijn voor het bereiken voor de collectieve aanpak. Zoals het er nu naar uit ziet zullen de kosten veel lager zijn dan een individueel traject, ook omdat we daar als organisaties gezamenlijk fors in investeren.

Lees meer over CSRD

Deelnemers

Hoewel dit webinar open staat voor alle geïnteresseerden, willen we benadrukken dat deelname aan de collectieve CSRD aanpak exclusief voor leden is van de bovengenoemde organisaties. Als je nog geen lid bent, maar wel geïnteresseerd bent in deelname, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over lidmaatschap.

In de weken na het webinar willen we officieel beginnen met deze aanpak en zullen we ook om commitment vragen als je mee wilt doen. Voordat je deze commitment kan geven zullen er genoeg vragen zijn. Tijdens het webinar is dan ook er ruimte voor vragen en nodig vooral je collega’s uit om mee te kijken. Wanneer je het webinar niet live kan volgen, kijk het dan naderhand terug en neem contact op als er vragen zijn.

Praktisch

  • Datum: dinsdag 14 mei 2024
  • Tijd: van 10:00 tot 11:30 uur
  • Locatie: Online

Aanmeldformulier

Merel Serdijn

Merel Serdijn

Beleidsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.