Geen vraag te gek
088 973 06 00

Bewegen topprioriteit

We mogen ons als branche gelukkig prijzen dat gezamenlijk sporten in de buitenlucht al weer enkele weken is toegestaan, althans voor kinderen en jongeren. Het in standhouden van de 1,5 meter maatregel, die voor de oudere jeugd geldt, blijkt prima te realiseren.

Blij zijn

Dat het nog tot zeker 1 september duurt voordat de competities weer op gang komen is jammer, maar laten we als sportondernemers blij zijn met wat we wél hebben.

Prima remedie

De boodschap ‘blijf gezond’ betekent niet alleen dat we met elkaar vermijden dat het virus ons te pakken krijgt. In deze tijd waarin ons normale leven compleet op z’n kop staat, is de oproep ‘blijf gezond’ door zoveel mogelijk in beweging te blijven niet aan dovenmansoren gezegd. Bewegen door te sporten in de buitenlucht is een prima remedie om je zoveel mogelijk te wapenen tegen het virus én de gevolgen van inactiviteit.

In beeld

Daarom is het mooi dat niet alleen individuele sporten als hardlopen, skaten en wandelen extra in de belangstelling staan, maar dat ook de teamsporten weer volop in beeld zijn. Dat biedt sportondernemers de kans om in te spelen op wat wél mag in een tijd waarin veel nog niet mogelijk is. Daarbij gaat het niet alleen om ‘spullen verkopen’, maar om ervoor te zorgen dat mensen die juist nu willen gaan bewegen door te sporten bij jou binnenlopen.

Profiteer ervan!

En daarmee krijgt één van de trends uit het Retail richting 2030 onderzoek een extra lading. Van transactie naar attractie. Speel daar juist nu op in door de nieuwe sportconsument als het ware bij de hand te nemen. Door – meer dan ooit – nadruk te leggen op wat jij hem, naast mooie producten, te bieden hebt als het gaat om persoonlijk advies, service en beleving. Gezondheid en bewegen heeft topprioriteit. Profiteer ervan!

Delen