Bedrijf verkopen

Online je bedrijf verkopen via INretail

Wil jij jouw bedrijf verkopen? Of wil je juist een winkel starten? Misschien ben je wel gericht op zoek naar een interessante overname. INretail maakt gebruik van de online platforms Bedrijventekoop.nl en Brookz.nl waar vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen samenkomt. 

Op Bedrijventekoop.nl en Brookz.nl vind je een actueel aanbod van talloze bedrijven die te koop worden aangeboden en gevraagd als je op zoek bent naar een participatie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of fusie. Door het grote bereik van de beide platforms wordt de kans op een succesvolle verkoop of aankoop aanzienlijk groter.  

Vandaar ook de keuze van INretail om het aanbod van ondernemingen die INretail te koop heeft staan op de sites van deze beide platformen aan te bieden.

Samenwerking INretail 

Een winkel kopen of verkopen is niet niks. Daarom staan de bedrijfsadviseurs van INretail voor je klaar om je van A tot Z te begeleiden in het proces. Ben je starter en heb je geen idee waar je moet beginnen bij de koop van een bedrijf? We kijken samen naar de mogelijkheden en het aanbod op Bedrijventekoop.nl en Brookz.nl. Ben je juist toe aan je pensioen en wil je jouw bedrijf verkopen waar je jouw ziel en zaligheid in hebt gestoken? We doorlopen samen de stappen die nodig zijn om jouw winkel in een aantrekkelijke advertentie op Bedrijventekoop.nl en Brookz.nl te plaatsen. Kortom: wij staan naast je in het hele proces en maken daarbij gebruik van het bereik van de beide verkoopplatformen.  

De voordelen 

  • De bedrijfsadviseurs van INretail beschikken over veel branchekennis, wat ze éxtra deskundig maakt op het gebied van de koop en verkoop van bedrijven.  
  • Je wordt van A tot Z geholpen en staat er geen moment alleen voor. 
  • Door de informele en ontspannen sfeer voel je je gegarandeerd op je gemak bij onze bedrijfsadviseurs!  

Het aanbod 

Benieuwd naar welke bedrijven er op dit moment te koop staan? 

Ga naar het actuele overzicht op onze website

Wil je alvast rondkijken op Bedrijventekoop.nl en Brookz.nl ? Bekijk het aanbod winkels in de volgende branches: 

Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.