Leer hoe je online gedrag kunt beïnvloeden

Behavior design for online success

Wil je leren hoe je jouw (potentiele) klanten online sneller kunt laten doen wat jij wilt dat ze doen? Kortom: wil je je online resultaten snel een flinke boost geven? Schrijf je dan in voor deze unieke training van bestsellerauteur Bas Wouters.

‘Behavior design for online success’ combineert bewezen gedragspsychologie met voorbeelden uit de praktijk en handige tools. Ook krijg je praktische handvatten om de kennis die je opdoet direct in de praktijk toe te passen.

Het programma is bedoeld voor elke retailer die op een ethisch verantwoorde manier meer online succes wil. Dat kan meer betalende klanten of een hogere besteding per klant zijn, maar ook meer reviews of meer deelnemers aan je klantenprogramma.

Je kunt zelf kiezen of je de training in het Nederlands of Engels volgt.

Nu: 350 euro korting

Voor jou als INretail-lid hebben we een mooie korting geregeld. Deze training kost voor jou niet 1.349 euro, maar 999 euro. Die 350 euro korting heb je dus al in the pocket! Als je hieronder aangeeft dat je belangstelling hebt, loop je die korting niet mis bij een latere inschrijving. Uiteraard zit je nog nergens aan vast.

Wat krijg je?

  • 1 jaar toegang tot Online Influence cursus.
  • 1 jaar toegang tot meer dan 400 real-life voorbeelden.
  • Maandelijkse inspiratiesessies met experts.

Aanvragen - Behavior design for online success

Heb je interesse? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.