Influencer Marketing | InfluencerZoekmachine.nl

Influencer marketing

Het marketinglandschap verandert enorm snel. Zowel online als offline moet je nieuwe mogelijkheden vinden om je doelgroep te bereiken en te vergroten. Influencer marketing is een van de sterke tools om je klanten te vinden en te binden. Zoals niet alle kranten geschikt zijn voor jouw marketing, kent ook de influencer marketing verschillende mogelijkheden.

InfluencerZoekmachine.nl biedt ondernemers een mogelijkheid aan om zelf of in samenwerking met de InfluencerZoekmachine te zoeken naar de juiste personen om jouw boodschap te vertellen. Micro-influencers worden zichtbaar voor jou als ondernemer om betaalbare content en promotie te krijgen. Kies voor influencers die bij jou passen en binnen je budget liggen. Laat je advertenties spreken en kies voor deze nieuwe vorm van marketing.

Ga zelf aan de slag of maak gebruik van het all-in servicepakket. Hierin ontzorgen wij jou in het zoeken, de strategie, het maken van afspraken en het meetbaar maken van de resultaten.

Voordelen voor INretail-leden

  • Een jaarabonnement InfluencerZoekmachine.nl nu voor €350,- excl. btw (regulier tarief: €500,-).
  • 50% korting op ons all-in servicepakket (2x een influencer voor de prijs van 1).
  • Gratis webinar over de potenties van influencer marketing voor jouw zaak.

Aanvragen - InfluencerZoekmachine.nl

Wil jij hiermee aan de slag? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met je op!

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.