Human Talent Group – Je eigen online academie

WIZR-Je eigen online academie

Om medewerkers op te leiden, hoeven ze de deur niet meer uit.

Bij Human Talent Group doen ze in een paar minuten tijd een micro-learning op hun telefoon of tablet. De rest leren ze op de werkvloer. Deze online academie is speciaal gemaakt voor de Retail. Voor MBO’ers die niet graag naar school gaan, maar wel willen leren.

Wij zetten de leeromgeving voor je klaar.

Zelf hoef je bijna niets te doen. Je medewerkers kunnen binnen een week aan de slag.

“Bij ons werkt het gros van de medewerkers parttime. Zij hebben weinig tijd voor training of urenlang leren via een scherm. De micro-learnings zijn een uitkomst. Laagdrempelig, snel en simpel.” Patrick Roeterdink Schuurman Schoenen

Wat als de e-learning niet helemaal aansluit bij jouw bedrijf?

Je kunt elke e-learning aanpassen. Met jullie eigen logo, filmpjes of andere inhoud maak je in een handomdraai je eigen unieke academie. Wij helpen je waar nodig.

“Wij hebben een academie op maat. We zijn supergoed geholpen door de experts van WIZR. Nu stoppen minder mensen na hun proeftijd en is er meer uniformiteit in het opleiden nieuwe – en bestaande medewerkers.” Patrick Roeterdink Schuurman Schoenen

Plan hier een demo in.

Aanvragen - Human Talent Group

Meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in!

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.