Geen vraag te gek
088 973 06 00

Bijl blogt: Op safari in de Museumwinkel.com

Deze week was ik met een groep boeiende ondernemers op retailsafari in Nijmegen. Het is super leuk en eervol om een safari te organiseren. De voorbereiding maakt me kritisch, de positieve energie op de dag zelf stemt me blij en alle indrukken tezamen dragen bij aan nieuwe Retail inzichten.

Bezieling van mensen

Het voelt goed dat ondernemers hun collega ondernemers warm onthalen en dat ze vervolgens vol bezieling ervaringen met elkaar gaan delen. Dromen verwezenlijken, bezoekers blijmaken en dat zo lang mogelijk volhouden, dat is wat bindt.

We bezochten veel interessante ondernemers met boeiende verhalen. Het gaat over hun bezieling, de kansen, valkuilen en de ervaring die ze bezoekers willen bezorgen. Ondernemers starten een bedrijf vaak vanuit passie en dus instinctief. Met vallen en opstaan, veel leergeld en energie ontdekken ze alles wat er toe doet om succesvol te zijn.

Zo verging het ook de eigenaren van de deze bijzondere winkel, waar ze Interieur en Taxidermy producten verkopen. Wij bezochten op deze safari o.a. Museumwinkel.com. We werden, net als alle andere bezoekers, verrast en werden heel blij. Hoe leuk is het dat je van een hobby je werk kan maken? Dat je van een kleine kamer naar een mooi pand verhuist en daar laat zien en ervaren wat je allemaal kan.

Bijzondere winkel

Vanuit de hele wereld komen er aanvragen binnen om een overleden dier op te zetten. Overleden wilde- of huisdieren worden hier met veel liefde en vakkundig geprepareerd. Veel gebeurt in opdracht en met het grootste gemak wordt er via de website besteld en gekocht.

Het gaat in deze winkel net als met kunst ‘De waarde wordt toegedicht door de kopers’. Een in een dierentuin overleden leeuwin werd, na maanden werk en een paar dagen in de winkel, verkocht voor 42.000 euro. De Museumwinkel.com is een bijzondere winkel en laat zien dat overal een markt voor is, mits je alles met liefde, transparant en vakkundig doet.

Delen