Geen vraag te gek
088 973 06 00

Kennisuurtjes in november

In november start jij je weken goed met elke maandagochtend een kennisuurtje. Van 10.00 tot 11.00 praten experts en ervaringsdeskundigen uit de branche je bij over specifieke woononderwerpen.

Van de woontrends 2021 en reviewmarketing tot het in kaart brengen van de klant uit jouw verzorgingsgebied en de automatisering in jouw woonwinkel. Naast een presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen en in gesprek gaan met elkaar. We organiseren deze kennisuurtjes online dus volg de sessies vanuit huis of in de winkel. Kortom: een lekker begin van de week! 

9 november: Woontrends 2021 

De huidige tijdgeest beschrijft hoe de normen en waarden van consumenten veranderen. Covid-19 heeft onze wereld op zijn kop gezet en veranderingen die we al aanvoelden komen verscherpt, veranderd én versneld. Digitalisatie, flexibiliteit en verbinding zijn belangrijke begrippen geworden. Hoe verandert de consument en wat betekent dit voor de retail? Wij praten je bij! 

Inschrijven

16 november: Reviewmarketing 

Klantenvertellen, marktleider binnen Nederland op het gebied van reviews, legt je alles uit over hoe het verzamelen van beoordelingen jouw online vindbaarheid zal verbeteren, hoe gemakkelijk je reviews kan verzamelen en waarom je niet bang voor de feedback van klanten hoeft te zijn.

Inschrijven

23 november: Ken je klant 

Weet jij waar je klant vandaan komt en welk type klant dat is? En wat je weet je verder nog van die klant: wat spreekt hem aan en wat juist niet? Hoe vertaal je die kennis door in jouw assortiment, je woonstijlen en je marketing? André Doffer van Disc Vision vertelt je hoe je met gegevens uit je eigen organisatie een verassend goed inzicht kan krijgen in het profiel van je klant.

Inschrijven

30 november: Automatisering in jouw woonwinkel 

Iedereen voelt dat het nodig is om je winkel klaar te maken voor de toekomst. Alleen een order vastleggen, bestellen en factureren uit je systeem is niet meer voldoende. Je wilt online, papierloos en volledig geautomatiseerd werken… en dan moet je ook nog aan de slag met 3D! We bespreken waarom 3D-visualisatie een “must have” wordt in de toekomst, maar helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn en daardoor ook voor jou als mkb'er binnen handbereik ligt. 

Inschrijven

Praktische zaken

  • Elke maandagochtend in november (excl. 2 nov) van 10.00 tot 11.00 uur 
  • Tool: Webinargeek (woontrends) en Microsoft Teams (overige kennisuurtjes)
  • Deelnemen: je krijgt een link toegestuurd om online deel te nemen.
  • Kosten: gratis voor INretail-leden
Delen