Strategische samenwerking FashionUnited eBusiness

11 mei 2023

Sinds 2020 bouwt INretail intensief met haar leden aan de opbouw van een strategisch online dataplatform. Informatie op basis van deze databron biedt leden relevante (sturings)informatie. Op dit moment zijn +200 retailers met +3000 verkooppunten op deze databron aangesloten en staan de eerste Monitoren op basis van deze data live. Voor het realiseren van betrouwbare data werkt INretail met meerdere partners samen om de INretail Monitoren op een zorgvuldige wijze aan te bieden.

Aangezien het volume van de monitoren – en daarmee het dataverkeer – verder toeneemt en INretail ook in de toekomst stabiel en veilig deze datastromen wil blijven managen, gaat INretail een verdere strategische samenwerking aan met FashionUnited eBusiness.

FashionUnited eBusiness is de EDI provider als het gaat om berichtenverkeer binnen de branches waarin INretail actief is. INretail ziet deze samenwerking als verdere professionalisering van haar strategisch online dataplatform.

FashionUnited eBusiness streeft naar een samenwerkingsmodel voor de branche waarbij zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van bestaande informatie uitwisseling. Hierdoor worden geen onnodige investeringen verwacht van partijen om mee te doen met de verschillende initiatieven. Tevens zetten wij een schaalbaar model op waarbij groei mogelijk is. FashionUnited ondersteunt INretail haar doelstellingen te bereiken.

INretail is op dit moment actief in de markt om het marktvolume op het dataplatform uit te breiden. Hoe meer leden data met elkaar delen, hoe relevanter de marktinformatie voor haar deelnemers wordt. Ook deelnemer worden en relevante marktinformatie ontvangen? Neem contact op of meld je direct aan.

Data Team INretail
M +31 648283786
E monitoren@inretail.nl

Paul te Grotenhuis

Paul te Grotenhuis

Pers en woordvoering

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.