Geen vraag te gek
088 973 06 00

Hoe verbind ik online mensen met mijn winkel?

Tegenwoordig reken je nog af bij de kassa, in 2030 is er misschien wel een kassaloze wereld. Bij binnenkomst wordt de klant meteen herkend en met een gepersonaliseerd advies perfect geholpen.

Zeker toekomstmuziek, maar de platformen, algortimes en Google worden steeds groter. Technologie wordt onze grootste vriend. Data het codewoord. Hoe ga je mee als ondernemer? Wat zijn jouw logische stappen? Hoe zorg je dat je de klant thuis al kan inspireren? En hoe breng je nieuwe technologie in jouw winkel?

Laat je inspireren en ga aan de slag, op naar 2030! 

✓ Als ondernemer ben je natuurlijk druk met uiteenlopende zaken. Je staat fulltime in de winkel, houd je bezig met de inkoop en de administratie werkt zichzelf ook niet weg. Waarom is het dan toch belangrijk om tijd te besteden aan jouw social media kanalen? Omdat het een relatief makkelijke manier is om mogelijke klanten nieuwsgierig te maken naar jouw winkel(s). Lees hier alle blogs van INretails eigen social media-experts Tim Brussel en Charlotte Cozijn. Doe er je voordele mee:

✓ Iedereen weet een mooie website is onmisbaar. Maar hoe word je online beter vindbaar? Krijg 20-25% korting op SEO en SEA-advies in onze ledenwinkel.

✓ Verkopen via hét online winkelplatform van Nederland en België: BOL.com. Dat kan ook via de ledenwinkel van INretail.

✓ Hoe je meer rendement haalt uit je social media-kanalen? Lees het hier.

✓ Die hashtags #... Hoe gebruik je die op Insta? Lees het hier.

✓ Aan de slag met reviewmarketing? Doe het met korting via de ledenwinkel.

✓ Het is tijd: check nu of jouw bedrijf klaar is voor de toekomst! Vul de gratis APK-test in, onderzoek hoe jij scoort op de 7 ondernemings-pijlers: financieel, identiteit, klant, winkelconcept, locatie, marketing en personeel. En ontvang binnen een aantal dagen per mail (kosteloos) een overzichtelijk diagram waarop je heel duidelijk kan zien op welke gebieden je aan de slag kunt gaan. 

Delen