PERSBERICHT

PERSBERICHT: INretail: morgen weer meer normaal

14 januari 2022

Brancheorganisatie INretail vindt het erg positief dat het kabinet besloten heeft om winkels weer te openen. “Het leven wordt morgen een beetje meer normaal nu winkels van de pauzestand gaan. Dat is goed nieuws voor consumenten en ondernemers.”

Leren leven met corona

Winkels kijken er naar uit om hun klanten weer te zien en gaan het goed en veilig organiseren. Nederland moet leren leven met corona. Het constructieve plan dat INretail hiervoor met het kabinet heeft besproken, voorkomt dat we van crisis naar crisis gaan. Ook voor de vervolgstappen om weer in een normale samenleving terecht te komen, houdt INretail nauw contact.

Cruciaal voor levendige kernen

Dat andere sectoren nog moeten wachten op positief nieuws vindt INretail wrang. “Ook de horeca en cultuur hunkeren om open te gaan. Het zijn cruciale sectoren voor levendige kernen en winkelgebieden.”

Vragen over dit persbericht?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over dit persbericht? Neem dan contact met mij op via ptgrotenhuis@inretail.nl of bel 06-51385669.

Contacteer de adviseur Bel ons
Paul te Grotenhuis

Paul te Grotenhuis

Pers en woordvoering

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.