Geen vraag te gek
088 973 06 00

Sprekers

Dagvoorzitter

Harm Edens

Programmamakerscenarist, columnist, dagvoorzitter en spreker/beroepsouwehoer; net als zijn karakter is Harm Edens verrassend veelzijdig: geestig, maar altijd inhoudelijk. Harm presenteert het satirische 'Dit Was Het Nieuws', is verhalenverteller in Gelderse Koppen en hij zwerft door de mooiste natuur van Gelderland voor BuitenGewoon. 

directeur PSV

Toon Gerbrands

Topcoach, directeur, (crisis)manager, mens, inspirator over presteren als een manier van denken. Gerbrands is een veelzijdige man met een brede ervaring op meerdere gebieden. "De kunst is om mensen te laten samenwerken en zo uiteindelijk het ultieme doel te behalen: winnen en presteren". 

Rituals

Lizette Lulofs

Lizette Lulofs is Country Director Benelux bij Rituals. Zij is verantwoordelijk voor de retail, wholesale, e-com en B2B van het lifestyle merk. Naast de aansturing van de commerciële business houdt zij zich dagelijks bezig met het overbrengen van de filosofie van het merk in de Benelux door dagelijkse routines te veranderen in bijzondere rituelen.

Visionair architect

Thomas Rau

Inspirator en eye-opener voor de architect. Kritisch. To the point. Al jaren is duurzaam ontwerpen voor Rau de standaard. Daarnaast wil hij de verandering echt vormgeven. Hij heeft toonaangevende duurzame projecten ontworpen zoals WNF hoofdkantoor Zeist, Woopa in Lyon en Alliander in Duiven.

Picnic

Joris Beckers

In een verzadigde markt van supermarkten heeft online supermarkt Picnic de foodsector aardig opgeschud. In stilte heeft Picnic drie jaar met een team van 30 specialisten gewerkt aan een nieuwe distributiemethode, waarmee ze in staat is de boodschappen zonder onnodige tussenschakels in de wijk rond te brengen.

Dungelmann

Loes Lieste - van de Velde

Ze groeide op tussen de schoenen en leerde het vak van haar vader. Sinds 2017 staat Loes aan het hoofd van Dungelmann. Samen met Detex Opleidingen heeft Dungelmann een intern programma ontwikkeld. Medewerkers leren hoe ze klanten écht helpen en hoe ze samen de business efficienter kunnen organiseren. 

SuperBra

Floor van de Pavert

Eigenaar van een Rotterdamse lingeriewinkel die zich richt op dames met cup D t/m O. Floor lanceerde dit jaar de D+ lingerielijn ‘Dark Nudes Fuller Bust’. Hiermee heeft ze een wereldprimeur te pakken: álle vrouwen kunnen nu in hun eigen huidskleur kopen in maat D tot en met O. Van ‘Evers Staat Op’ tot LINDA.: het verhaal stond breed uitgemeten in de media. 

COCO-MAT

Gursel Iz

Gursul is franchisenemer van de eerste COCO-MAT winkel in Nederland. “COCO-MAT is vastbesloten de beste bedden ter wereld te vervaardigen op een zo duurzaam mogelijke en op de beste manier voor de wereld.” .” Als franchisenemer van de eerste Nederlandse COCO-MAT winkel doet Gursul alles wat bij ‘een winkel runnen’ komt kijken.