Geen vraag te gek
088 973 06 00

Woonstijlen en -trends

Handig bij de inkoop, het stylen van de winkel en adviseren naar de klant!
Woonstijlen en -trends

Beurzen bezoeken, inkopen, de winkel stylen, consumenten adviseren

Allemaal momenten dat jij de laatste woontrends en meest populaire woonstijlen wil kennen. Met het programma WOONTRENDS IN 2020 word je wijzer in de woontrends voor 2020. Vanuit het onderzoek 'Trends & Mindset' is het programma WOONTRENDS IN 2020 gemaakt waardoor jij wijzer wordt in de woontrends van 2020. Vanuit de tijdgeest IRRESSISTIBLE zijn vier waardetrends (HEAL, UNBOX, DISARM en ACTIONEER) bepaald welke weer de basis zijn voor vier conrete stijltrends: Inner Retreat, Blended Cultures, Street Savage en Flinstone Chique. 

Contactpersoon

WOONTRENDS

Elk jaar doet INretail onderzoek naar de trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Vanuit die 'tijdgeest' ontstaan trends. Wij zetten jaarlijks de vier concrete trends voor de woonbranche voor jou op een rij. 

ONDERNEMERS OVER WOONTRENDS IN 2020

Over de trendpresentatie: "Als je wonen leuk vindt, is het goed om naar deze bijeenkomst te gaan. Ons vak is kleur en vorm en trend en het is goed om te weten of je op het goede spoor zit." - Martine Roobol (Roobol)
" Ik was totaal onder de indruk van de gehele workshop, vooral de presentatie en jouw gastvrijheid." - Filliz Yilmaz (Pruijsen Parket)

Over de trendwaaier: "Heel handig, je kan er gelijk mee aan de slag in je showroom!" - Nicole Fleuren-Loomans (Loomans Keukens)
"Leuk! Ik heb hem al gebruikt om een klant een richting aan te geven." - Shireen van den Hater - de Winter (Willemsen Wonen)