Geen vraag te gek
088 973 06 00

Woonstijlen en -trends

Handig bij de inkoop, het stylen van de winkel en adviseren naar de klant!
Woonstijlen en -trends

Beurzen bezoeken, inkopen, de winkel stylen, consumenten adviseren

Allemaal momenten dat jij de laatste woontrends en meest populaire woonstijlen wil kennen. Met het programma WOONTRENDS IN 2020 word je wijzer in de woontrends voor 2020. Vanuit het onderzoek 'Trends & Mindset' is het programma WOONTRENDS IN 2020 gemaakt waardoor jij wijzer wordt in de woontrends van 2020. Vanuit de tijdgeest IRRESSISTIBLE zijn vier waardetrends (HEAL, UNBOX, DISARM en ACTIONEER) bepaald welke weer de basis zijn voor vier conrete stijltrends: Inner Retreat, Blended Cultures, Street Savage en Flinstone Chique. 

Contactpersoon

TRENDSESSIES

Deventer (Heeten) - 17 juni 2019    Den Bosch - 24 juni 2019
13.30 uur - 16.00 uur 

Trendwatcher Aafje Nijman presenteert de huidige tijdgeest en daaruit voortgekomen woontrends voor volgend jaar. Ontdek als eerste welke kleuren, materialen, dessins en vormen in 2020 de boventoon voeren!

AANMELDEN

WOONTRENDS IN 2020

Vanuit een onderzoek naar de huidige tijdgeest en ontwikkelingen in de maatschappij is de vertaling gemaakt naar 4 concrete trends voor de woonbranche.

Tijdgeest IRRESISTIBLE

Trends hangen niet in de lucht, ze komen ergens vandaan. De tijdgeest, IRRESSISTIBLE, bepaalt welke woontrends we in 2020 terugzien. "We staan niet meer aan de vooravond van verandering, we zitten er midden in..." 

 Lees verder 

Waardetrends

Vanuit de tijdgeest IRRESISTIBLE zijn vier waardetrends benoemd: HEAL, UNBOX, DISARM en ACTIONEER. Deze waardetrends zijn de basis voor de vier stijltrends. 

 Lees meer 

Trendwaaier

Altijd de vier woontrends en bijbehorende kleurkaarten, materialen, vormen en dessins bij de hand hebben? Bestel dan de trendwaaier WOONTRENDS IN 2020 (gratis voor INretail-leden, anders €35,00). 

 Bestellen