Aan de slag met klantdata op de winkelvloer (workshop)

Ben jij die lokale retailer die alle vaste klanten door en door kent? De sleutel die je nodig hebt om loyalere klanten te creëren die meer bij jou besteden is natuurlijk data. Maar welke data dan? Wat kun je daar dan mee en hoe komt die data nou terecht op de plek waar je die nodig hebt? Waar begin ik mee en wat heb ik daarvoor nodig?

Wij hebben een 7 stappenplan voor je gemaakt, waarin je voor jouw onderneming een strategie kan ontwikkelen tot het meten van je inzet. We starten met een dagelijkse stap, namelijk het verzamelen van klantdata in je winkel. Op 23 november gaan we naar Arthur&Willemijn en laten zij zien hoe ze dit doen. Kijk je mee?

Deze workshop is onderdeel van het INretail Klantdata Programma. Voor meer info, ga naar module 7.1

Let op: deze workshop is alleen voor leden

Programma

Op donderdag 23 november zijn we welkom bij Arthur&Willemijn in Soest, vanaf 16.00 uur.  

  • Ontvangst en kopje koffie
  • Introductie van het (klantdata)programma door Aron Lewis
  • Aftrap door Aron Lewis over het 7 stappenplan
  • Inzoomen op de module data activatie op de werkvloer
  • Casus door Willemijn van Buiten, van Arthur&Willemijn
  • Vragen en discussie

Webinar

Op donderdag 16 november van 09:00 tot 10:00 uur organiseren we een webinar. Aron Lewis zal het 7 stappenprogramma kort toelichten en Arthur& Willemijn zoomen in op hoe je klantdata in je winkel kan verzamelen. Kijk hier voor meer informatie.

Aanmeldformulier

Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.