INretail tech

INretail en de data en tech-trends

5 januari 2021

Databron

INretail beschikt over omzetdata van haar leden. Op dit moment verrijken wij deze databron door hier externe data aan toe te voegen. Zo voegen wij hier data over weersverwachtingen, parkeerdata, voorraden aan toe. Met deze inzichten kunnen ondernemers beter (voorspellende) scenario’s uitwerken en experimenteren met aanpassingen in het businessmodel. 

Duurzame businessmodellen

In onze achterban zitten leden met een ijzersterk businessmodel. Zij draaien, zelfs nu in corona, goede omzetten en weten het model aan te passen aan de veranderende marktsituatie. Samen met deze ondernemers en economische experts houden we diverse businessmodellen tegen het licht. Met deze nieuwe kennis inspireren we andere leden om ook te experimenteren met het eigen businessmodel. Het zijn immers meerdere ‘knoppen’ waar je aan kunt draaien en er is niet één oplossing. Juist door dit samen met experts en andere ondernemers te doen, kom je verder.

INretail Tech

[De beste technologische voorbeelden] je ziet het steeds meer. Maar is deze innovatie de investering wel waard? En is dit de beste keuze? Wij zoeken het voor je uit. We laten innovaties testen door leden en delen deze reviews. We laten zien welke impact we verwachten van bepaalde innovaties en inspireren je met de mogelijkheden. Je ziet voorbeelden van hoe leden het gebruiken in de bedrijfsvoering of richting in hun klanten. Zo hoef je zelf niet alles uit te zoeken en maken we het makkelijk voor je.

Advies nodig?

Heb je een vraag over de toekomst van data en technologie in de retail? Neem contact met mij op, ik denk graag met je mee.

Contacteer de adviseur Bel ons
Henrike Bijlstra

Henrike Bijlstra

Coördinator Data & Onderzoek

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.