‘SAMEN STAAN WE STERK’

Samen staan we sterk

21 december 2020

Jullie winkels hebben het zwaar te verduren. Nu winkelen zo anders is, besef je wat winkels voor ons betekenen. Ondernemers gaan massaal op zoek naar creatieve oplossingen om de klanten te binden. INretail is er voor jou en voor iedereen in de non-food retail. Wij willen iedere ondernemer stuk voor stuk een hart onder de riem steken en klanten erop attenderen om lokaal hun producten te kopen. Shop lokaal en help elkaar, want samen staan we sterk. 

Stimuleer elkaar om out of the box te denken. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij hebben een aantal creatieve initiatieven hieronder op een rijtje gezet. Van personal shopping tot leuke stay at home challenges. De meest inspirerende initiatieven vind je allemaal hier:  

Ook jij kan je toffe oplossingsgerichte concept delen met INretail onder de hashtag #SAMENSTAANWESTERK. Want samen bundelen we onze krachten.  

Aafke Melgers

Aafke Melgers

Communicatieadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.