Campagne: We kunnen veilig open! 2

Van open worden we samen blij

Het is voor iedereen ontzettend ingrijpend dat door corona ons leven op pauze staat. Dat we niet meer op een normale manier ons leven kunnen leiden en vrijwel alle winkels gesloten zijn. Dat past niet bij ons. Wij Nederlanders laten ons niet graag vertellen wat we wel en wat we niet mogen.

Corona blijft nog wel even dus moeten we zorgen dat er geen paniek meer is als de cijfers stijgen. Ons coronaplan ligt bij het nieuwe kabinet en zorgt ervoor dat iedereen weet waar hij aan toe is en we niet meer van crisis naar crisis rollen.

Samen gaan we dan steeds meer richting ‘normaal’ en kunnen we weer genieten van bruisende steden, winkelgebieden en gezellige dorpen.

Om heel Nederland te laten zien dat we er allemaal aan toe zijn dat het leven weer wat normaler wordt vragen we je onze campagne-boodschap te delen: Onze winkels kunnen veilig open! Daar worden we samen blij van.

#wekunnenveiligopen

Gratis toolkit

Download hier de gratis toolkit om de boodschap te verspreiden.

Voor Social Media hebben we twee verschillende versies voor je: ‘Onze winkels kunnen veilig open!’ en ‘Mijn winkel kan veilig open!’. Je kunt deze middelen gebruiken voor Instagram, Facebook en Linked In.

Toolkit | Social Media

Campagne 'Onze winkels kunnen veilig open'

Er zijn twee formaten posters in pdf: A3 en A4. Wil je hier zelf nog wat in aanpassen of je logo toevoegen, dan kun je ook de open-bestanden downloaden (te bewerken in Indesign). Zodra de nieuwe maatregelen bekend zijn, worden er nieuwe posters gepubliceerd.

Toolkit | Posters Open-bestanden posters

Hieronder kun je afbeeldingen (gif/stickers) downloaden om te delen in Whatsapp of te gebruiken in online uitingen.

Toolkit | Gif + stickers

Roos Smulders

Roos Smulders

Corporate communicatieadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.