Persbericht

PERSBERICHT: Soepelere coronamaatregelen positief

19 mei 2020

De verdere versoepelingen die het kabinet zojuist heeft aangekondigd vindt INretail positief. Hoe meer richting normaal, hoe beter, vindt de brancheorganisatie voor non-food winkels.

“Een aantal lange weekends met extra vrije dagen is in aantocht en veel mensen willen er dan op uit. Het is positief dat gericht aankopen doen ook weer even genieten wordt van de sfeer in de winkelstraten.

De veiligheidsprotocollen worden door winkels actief toegepast en voor gemeenten is een handreiking beschikbaar. Die helpt om de veiligheid in winkelstraten optimaal te organiseren.

Met de stijgende temperaturen en zomerse collecties in de winkels zijn alle medewerkers extra attent op het volgen van de voorschriften. INretail adviseert consumenten met het Hemelvaartweekend gespreid naar winkels te komen en de drukste middagmomenten te mijden.

Persvragen?

Heb je een vraag over dit persbericht? Neem dan contact met mij op via ptgrotenhuis@inretail.nl of bel 06-51385669.

Contacteer de adviseur Bel ons
Paul te Grotenhuis

Paul te Grotenhuis

Pers en woordvoering

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.