Wij maken ondernemen makkelijk

INretail is er
voor ondernemers
in retail non-food

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Jij houdt je bezig met ondernemen, wij met de rest. Want wij zijn er voor jou en jouw winkel. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Nog geen lid van onze club? 

Lees de 10 redenen om lid te zijn van INretail

 

Noteer in je agenda: dinsdag 23 april, een dag vol inspiratie en onmisbare inzichten voor jouw bedrijf tijdens het INretail Ledenevent: Nieuw Perspectief! Wil jij nog een van de laatste plekken bemachtigen? 

Meld je aan

Vind alles wat je moet weten over deze belangrijke thema’s

Over de arbeidsmarkt

Bij INretail maken we ondernemen makkelijker. Dat doen we op het gebied van arbeidsmarkt onder andere door een zo goed mogelijke cao voor iedereen uit te onderhandelen, het aantrekkelijker maken van de sector, een kennisbank vol tips en handige tools waar we voordeel voor jou hebben geregeld. Wat we nog meer doen?

Klik hier voor meer over arbeidsmarkt

Over MVO

Het retaillandschap verandert snel. Wij helpen je mee te gaan in die verandering; op een duurzame en verantwoorde manier. Zo richten we onder andere, samen met onze partner Modint, de Stichting UPV Textiel op om ondernemers te helpen voldoen aan hun UPV verplichting. Wat we nog meer doen?

Klik hier voor meer over MVO

Over data

Wij ontzorgen jou met unieke data. Zo kun je afgewogen besluiten kunnen maken op basis van onze data. Wij vormen de bron waar ledendata, verrijkt met externe data, samenkomt. We hebben het dan o.a. over omzet, afzet, transacties, bestedingen, online/offline kanaal informatie, lokaal.  Wat we nog meer doen?

Klik hier voor meer over data

Ruim 13.000 winkels horen al bij de club, waaronder:

home-10
home-4
home-16
home-7
home-5
home-14
home-13
home-20
home-15
home-11
home-9
home-2
home-12
home-6
home-23
home-8

Vier redenen om lid te worden

  1. Snel en goed antwoord op al jouw ondernemersvragen van onze ervaren experts.
  2. Toegang tot veel kennis zoals omzetcijfers, onderzoeken en gratis advies.
  3. Veel besparen op essentiële dingen zoals verzekeringen, Buma/Sena en energie.
  4. Een sterke lobby  zodat jouw stem klinkt op lokaal, landelijk en Europees niveau.

Dit is wat onze leden over ons zeggen

“Ik ben lid van INretail omdat zij zich inzetten in de lobby, mij voorzien van informatie over zaken waar ik niet dagelijks mee bezig ben en voor de interessante workshops. INretail heeft een 24/7 mentaliteit en dat past perfect bij het retailen van nu! ”

Anja Elands

Anja Elands

Elands Bodyfashion

“Samen sta je sterker. Als het minder gaat in de branche laat INretail juist haar meerwaarde zien. Door een sterke lobby kunnen we, met z’n allen, echt verschil maken. ”

Roy van den Bergh

Roy van den Bergh

Van den Bergh Sport B.V. / Intersport Megastore

“INretail staat voor de ondernemers en vecht voor onze ondernemersrechten, vooral in de coronatijd. Ze denken met je mee op creatieve manier en dat geeft mij als ondernemer andere inzichten.”

Akima Laenen

Akima Laenen

In Btween Womenswear

“INretail is er voor mij als ik ze nodig heb. Of het nu gaat om inzicht in cijfers, het voorzien van inspiratie of het stellen van een inhoudelijke vraag. Ik kan altijd bij INretail terecht. ”

Leon Snoeren

Leon Snoeren

Schoen- en Voetspecialist Snoeren

“In tijd van nood leer je je vrienden kennen: ook zakelijk. Door de lobby van INretail wordt onze stem gehoord in Den Haag. Wetende dat er een branchevereniging naast je staat en voor je knokt, sterkt mijn vertrouwen in de toekomst. ”

Ruurd Van der Velde

Ruurd Van der Velde

Van der Velde – Uw Slaapspecialist