Cao Retail Non-Food

Cao Retail non-food

Cao per 1 januari 2024

Goed nieuws! Het eindbod dat werkgevers eind vorig jaar hebben uitgebracht naar de vakbonden is door de achterban geaccepteerd. Dat betekent dat er een cao is vanaf 1 januari 2024 tot en met 31 december 2025. Dit geeft de komende twee jaar duidelijkheid en rust in een voor ondernemers uitdagende tijd. 

Cao-tekst

De cao-tekst is beschikbaar.

Download cao-tekst

Rekentool

Om de loonsverhogingen administratief zo makkelijk mogelijk te laten uitvoeren hebben we een rekentool ontwikkeld.

Download rekentool

Loontabellen

De loontabellen die per 1 januari gelden vind je hieronder. Anders dan andere jaren is er nu geen algemeen loonsverhogingspercentage. Dit komt omdat we de loonstijgingen wilden beperken en de overgang naar een wettelijk minimumloon op basis van 36 uur per week niet over het hele loongebouw wilden verwerken. 

Bekijk hier de loontabellen

Vragen over de cao?

Op deze pagina zijn de veel gestelde vragen en antwoorden over de nieuwe cao te vinden. Ook kan je hier voorbeeldbrieven vinden om medewerkers te informeren.

Eindbod document

Bekijk hier het eindbod

Advies nodig?

Heb jij een vraag over (de toepassing van) de cao Retail Non-Food? Neem contact met mij op, dan denk ik graag met je mee!

Contacteer de adviseur Bel ons
Margriet Baan

Margriet Baan

Manager dienstverlening

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.