INretail Cao support

INretail Cao support

Professioneel advies over de cao Retail Non-Food

Ben jij op de hoogte van alle regels uit de cao? En wat de cao betekent voor jou en je medewerkers? Of wil je hulp bij het indelen van je medewerkers in het nieuwe functiewaarderingssysteem? Maak dan gebruik van cao support.

Waarom Cao support?

De meest eenvoudige manier om het functiewaarderingssysteem te implementeren is door middel van cao-support. Dit voorkomt misverstanden over de indeling. Hiermee voorkom je mogelijk consequenties voor het salaris van personeel. Daarnaast kost het jou zo min mogelijk tijd. Wanneer je je medewerker niet juist hebt ingedeeld kan je dit onterecht veel geld kosten.

Door actief aan te geven aan je personeel in welke schaal ze zijn ingedeeld en je kan uit kan leggen hoe de functie-indeling tot stand is gekomen geef je ook duidelijkheid aan werknemers en kan je ook het groeiperspectief binnen de loontabellen uitleggen.

Zelf aan de slag met functiewaardering? Kijk dan op de Functiewijzer voor de Retail non-food branche. Hier kan je door het doorlopen van een vragenlijst een indicatie krijgen voor wat betreft de functie-indeling van een bepaalde functie.

Jouw voordelen:

  • Leden betalen €300,-, Niet leden betalen voor de cao-support €600,-
  • Betrouwbaar advies door cao-experts;
  • Samen stellen we max. drie persoonlijke functieprofielen op en delen we die in op het juiste functieniveau;
  • Uitleg en advies over de keuze tussen niet beoordelingsafhankelijk- en beoordelingsafhankelijk belonen;
  • Je ontvangt voorbeeldcorrespondentie die je kunt gebruiken om je medewerkers te informeren;
  • Na de cao-support weet je hoe het loongebouw werkt en wanneer welke verhogingen toegepast moeten worden.

Aanvragen - INretail Cao support

Je krijgt 2 uur advies en we besteden 2 uur aan voorbereiding naar aanleiding van jouw specifieke vragen. Onze ervaring is dat je de kosten van cao-support op deze manier altijd terugverdiend. Doe een aanvraag en we bellen je voor het maken van een afspraak.
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig lidnummer in
Thijmen de Coo

Thijmen de Coo

Adviseur Ondernemersservice

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.