Drones in de retail - Filosofeer mee!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Winnen drones steeds meer aan populariteit? Wat heeft dat voor een invloed op de retail? Wat als het 2030 is? Filosofeer mee!

Scenario 3

Een hoop ophef, waar mogen ze wel en niet vliegen? Wat gaan deze kleine vliegende apparaatjes voor de retail betekenen?

Filosofeer eens mee!

Zien we het echt gebeuren dat drones massaal pakketjes komen afleveren?  En is het dan alleen van leveranciers aan bedrijven? Of gaan ondernemers ook pakketjes versturen met drones aan hun consument? Of blijft dit voorbehouden aan bijvoorbeeld pizza’s en andere maaltijdbezorgers?

 

Reageer

Tags

Recent nieuws

 • open

  Status cao-onderhandelingen

  Nieuws
  Vandaag, 23 mei 2018
  Op 18 mei onderhandelden werkgevers en werknemers over een nieuwe cao Fashion, Sport & Lifestyle. Op 4 juni is een volgende ronde gepland, waarbij INretail de leden vertegenwoordigt in de gesprekken met vakbonden De Unie, CNV en Vakbond AVV.
  Status cao-onderhandelingen
 • open

  Van emotie kun je niet eten

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Het valt niet te ontkennen. Het eerste kwartaal was voor de Nederlandse schoenenbranche ronduit slecht. Met name voor de fysieke winkels. Toch verbaas ik mij over de paniekreacties, vooral van leverancierszijde.
  Van emotie kun je niet eten
 • open

  Paniekvoetbal brengt niets

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Nu de voetbalcompetities ten einde lopen, merk ik dat er vaak sprake is van een hoop ‘gedoe’. Met name in plaatsen en regio’s met betaalde voetbalclubs of op hoog niveau spelende amateurverenigingen die in het voorbije seizoen onder de maat hebben gepresteerd en daardoor zelfs degraderen.
  Paniekvoetbal brengt niets
 • open

  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

  Nieuws
  vrijdag, 18 mei 2018
  Door de inzet van technologie kan een klein project al snel een impactvolle beweging worden. Dankzij de technologische mogelijkheden ontstaat er in een hoog tempo een krachtige nieuwe economie, genaamd de afroep economie.
  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

Gerelateerd aan dit artikel

Delen