Faillissement Doniger Fashion Group (McGregor)

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op woensdag 6 september 2017 heeft de rechtbank Amsterdam Doniger Fashion Group (McGregor) en een aantal aanverwante vennootschappen failliet verklaard.

Leverancier failliet, wat nu? 

Als ondernemer heb je veel vragen wanneer één van je leveranciers failliet gaat. Krijg je nog uitgeleverd? Hoe zit het met klachtafhandeling? Moet je openstaande facturen nog betalen? Waar moet je rekening mee houden bij een faillissement? 

Doniger Fashion Group (McGregor) was een leverancier voor veel INretail-leden. Wij krijgen dan ook een hoop vragen over dit specifieke faillissement. In dit artikel lees je informatie over faillissementen van leveranciers.

Curator

Voor vragen over leveringen en betalingen raden wij aan om een bericht van de curator af te wachten of om contact op te nemen met de curator: mevrouw mr. H. de Coninck-Smolders van het advocatenkantoor Florent te Amsterdam. (faillissementen@florent.nl)

Op de website van de curator is nadere informatie te vinden over het faillissement van de Doniger-vennootschappen.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Status cao-onderhandelingen

  Nieuws
  Vandaag, 23 mei 2018
  Op 18 mei onderhandelden werkgevers en werknemers over een nieuwe cao Fashion, Sport & Lifestyle. Op 4 juni is een volgende ronde gepland, waarbij INretail de leden vertegenwoordigt in de gesprekken met vakbonden De Unie, CNV en Vakbond AVV.
  Status cao-onderhandelingen
 • open

  Van emotie kun je niet eten

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Het valt niet te ontkennen. Het eerste kwartaal was voor de Nederlandse schoenenbranche ronduit slecht. Met name voor de fysieke winkels. Toch verbaas ik mij over de paniekreacties, vooral van leverancierszijde.
  Van emotie kun je niet eten
 • open

  Paniekvoetbal brengt niets

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Nu de voetbalcompetities ten einde lopen, merk ik dat er vaak sprake is van een hoop ‘gedoe’. Met name in plaatsen en regio’s met betaalde voetbalclubs of op hoog niveau spelende amateurverenigingen die in het voorbije seizoen onder de maat hebben gepresteerd en daardoor zelfs degraderen.
  Paniekvoetbal brengt niets
 • open

  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

  Nieuws
  vrijdag, 18 mei 2018
  Door de inzet van technologie kan een klein project al snel een impactvolle beweging worden. Dankzij de technologische mogelijkheden ontstaat er in een hoog tempo een krachtige nieuwe economie, genaamd de afroep economie.
  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

Gerelateerd aan dit artikel

Delen