Faillissement Doniger Fashion Group (McGregor)

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op woensdag 6 september 2017 heeft de rechtbank Amsterdam Doniger Fashion Group (McGregor) en een aantal aanverwante vennootschappen failliet verklaard.

Leverancier failliet, wat nu? 

Als ondernemer heb je veel vragen wanneer één van je leveranciers failliet gaat. Krijg je nog uitgeleverd? Hoe zit het met klachtafhandeling? Moet je openstaande facturen nog betalen? Waar moet je rekening mee houden bij een faillissement? 

Doniger Fashion Group (McGregor) was een leverancier voor veel INretail-leden. Wij krijgen dan ook een hoop vragen over dit specifieke faillissement. In dit artikel lees je informatie over faillissementen van leveranciers.

Curator

Voor vragen over leveringen en betalingen raden wij aan om een bericht van de curator af te wachten of om contact op te nemen met de curator: mevrouw mr. H. de Coninck-Smolders van het advocatenkantoor Florent te Amsterdam. (faillissementen@florent.nl)

Op de website van de curator is nadere informatie te vinden over het faillissement van de Doniger-vennootschappen.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen