Faillissement Doniger Fashion Group (McGregor)

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op woensdag 6 september 2017 heeft de rechtbank Amsterdam Doniger Fashion Group (McGregor) en een aantal aanverwante vennootschappen failliet verklaard.

Leverancier failliet, wat nu? 

Als ondernemer heb je veel vragen wanneer één van je leveranciers failliet gaat. Krijg je nog uitgeleverd? Hoe zit het met klachtafhandeling? Moet je openstaande facturen nog betalen? Waar moet je rekening mee houden bij een faillissement? 

Doniger Fashion Group (McGregor) was een leverancier voor veel INretail-leden. Wij krijgen dan ook een hoop vragen over dit specifieke faillissement. In dit artikel lees je informatie over faillissementen van leveranciers.

Curator

Voor vragen over leveringen en betalingen raden wij aan om een bericht van de curator af te wachten of om contact op te nemen met de curator: mevrouw mr. H. de Coninck-Smolders van het advocatenkantoor Florent te Amsterdam. (faillissementen@florent.nl)

Op de website van de curator is nadere informatie te vinden over het faillissement van de Doniger-vennootschappen.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Ondernemen anno 2017

  Nieuws
  Eergisteren, 18 september 2017
  In een serie artikelen laat ERM een praktisch licht schijnen op de uitdagingen waar retailers vandaag de dag tegenaan lopen. Deze maand gaan we dieper op het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen in.
  Ondernemen anno 2017
 • open

  Bijl Blogt: Verzilver jouw merkwaarde

  Nieuws
  vrijdag, 15 september 2017
  Je ziet steeds vaker dat winkels voor businesspartijen waardevol zijn. Het is mooi om te zien dat bedrijven een winkel commercieel op waarde weten te waarderen.
  Bijl Blogt: Verzilver jouw merkwaarde
 • open

  Zorg voor beter rendement door de juiste financiering

  Nieuws
  donderdag, 14 september 2017
  Een ondernemer wilde zijn rendement verbeteren door de brutomarge te verhogen. Eén manier om de marge te verhogen is het incasseren van de maximale betalingskortingen. Door snel te betalen kan de marge al snel 1% tot 2%-punten stijgen. 
  Zorg voor beter rendement door de juiste financiering
 • open

  Nederlandse gemeenten krijgen post

  Nieuws
  maandag, 11 september 2017
  Deze week krijgen alle 388 gemeenten in Nederland post van INretail. Zowel het college van B&W (burgemeesters & wethouders) als alle partijen in de gemeenteraad.
  Nederlandse gemeenten krijgen post

Gerelateerd aan dit artikel

Delen