Faillissement Doniger Fashion Group (McGregor)

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op woensdag 6 september 2017 heeft de rechtbank Amsterdam Doniger Fashion Group (McGregor) en een aantal aanverwante vennootschappen failliet verklaard.

Leverancier failliet, wat nu? 

Als ondernemer heb je veel vragen wanneer één van je leveranciers failliet gaat. Krijg je nog uitgeleverd? Hoe zit het met klachtafhandeling? Moet je openstaande facturen nog betalen? Waar moet je rekening mee houden bij een faillissement? 

Doniger Fashion Group (McGregor) was een leverancier voor veel INretail-leden. Wij krijgen dan ook een hoop vragen over dit specifieke faillissement. In dit artikel lees je informatie over faillissementen van leveranciers.

Curator

Voor vragen over leveringen en betalingen raden wij aan om een bericht van de curator af te wachten of om contact op te nemen met de curator: mevrouw mr. H. de Coninck-Smolders van het advocatenkantoor Florent te Amsterdam. (faillissementen@florent.nl)

Op de website van de curator is nadere informatie te vinden over het faillissement van de Doniger-vennootschappen.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen

  Nieuws
  dinsdag, 14 november 2017
  December, de maand die in het teken staat van de vele feestdagen, gezelligheid en natuurlijk sfeer. Overal zijn straten en huizen rijk versierd en zoeken mensen elkaar op. Maar hoe zorg je ervoor dat ook jouw winkel sfeervol is en dat toevallige passanten nieuwsgierig worden, zonder dat je het assortiment tekort doet?
  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen
 • open

  Samen kom je verder

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:
  Samen kom je verder
 • open

  Een dag speciaal voor jou!

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  In Nederland tellen we ruim 1,7 miljoen ondernemers. En daar ben jij er één van! We mogen er af en toe best even bij stilstaan dat jij en je collega-ondernemers Nederland een stukje mooier maken. Samen maken jullie steden, dorpen en buitgebieden aantrekkelijk en interessant.
  Een dag speciaal voor jou!
 • open

  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

  Nieuws
  vrijdag, 3 november 2017
  Er is altijd veel gedoe over de professionaliteit en betrokkenheid van mensen die werken op een winkelvloer. Een grote groep winkelbezoekers is vooringenomen. Ze zijn er vaak van overtuigd dat werken in een winkel voor ‘simpele zielen’ is.
  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen