Geen vraag te gek
088 973 06 00

In 4 stappen een compleet profiel op CBW-erkend.nl

Op de website van CBW-erkend vind je alle CBW-erkende winkels in Nederland. Ook die van jou! Wel zo handig dat jouw profiel dan goed gevuld is. In 4 stappen heb jij jouw profiel helemaal geüpdatet!

Want op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? En welke merken kan de consument in jouw winkel vinden? Wat zijn je openingstijden eigenlijk? Vragen die in een oogopslag worden beantwoord als je jouw profiel op www.cbw-erkend.nl bekijkt. Maar denk ook aan een mooie foto van de winkel en een korte beschrijving waarin je jouw winkel voorstelt aan (potentiële) klanten.

Met het invullen van jouw profiel help je niet alleen jouw (toekomstige) klanten, maar ook jezelf. De vindbaarheid van jouw eigen website wordt hiermee namelijk (nog) beter. 

De 4 stappen

Met dit stappenplan vul je jouw bedrijfsprofiel op de website van CBW-erkend en zorg je voor een mooi online visitekaartje van jouw winkel. 

 1. Log in op Mijn INretail
  Ga naar www.inretail.nl/inloggen en log in op jouw INretail-omgeving (of kijk in de menubalk links van dit artikel en klik op 'inloggen'). 
  Hier vind je de gegevens van jouw winkel die je kan aanpassen. 
   
 2. Ga naar jouw vestiging
  Onder jouw gegevens staat ook een grijze balk met jouw CBW-erkende vestiging(en). Klik op het plusje voor jouw winkel. Et voìla: de gegevens worden uitgeklapt.
   
 3. Vul jouw profiel
  • Beschrijving. Wie ben jij als organisatie? Voor wie ben je er en wat maakt jouw onderneming onderscheidend
  • Klantenvertellen URL. Heb je een klantenvertellen account? Laat dit zien op jouw profielpagina.
  • Zoekwoorden. Bepaal op welke 7 zoekwoorden jij gevonden wil worden.
  • Afbeelding. Upload een mooie foto van jouw winkel, je collectie of van jouw team.
  • Merken. Selecteer de merken die je in jouw assortiment hebt
  • Openingstijden. Wanneer ben je open? Laat het potentiele klanten weten, want niets is zo vervelend als voor een dichte deur staan
    
 4. Sla de gegevens op!
  De allermakkelijkste maar belangrijkste stap: sla al je gegevens op en check op CBW-erkend jouw eigen winkelprofiel.

Wil je een uitgebreide uitleg hoe je jouw profiel aanpast? Bekijk dan dit uitgebreide stappenplan. Wil je liever hulp van een INretail-medewerker bij het invullen? Stuur dan een mail naar communicatie@inretail.nl, we helpen je graag! 

Meer over CBW-erkend Wonen   Meer over CBW-erkend Bruidsmode

Delen