Nieuw jaar, nieuwe beurzen

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Van een aantal beurzen weten we zeker dat we ze dit jaar weer terugzien. Denk aan de Modefabriek en de Soul Salon. Naast deze zekerheden zijn er helaas ook beurzen waarvan het doek is gevallen, maar tegelijkertijd creëert dit ook weer kansen voor nieuwe concepten.

Oud maakt plaats voor nieuw

Na de val van “Market”, oftewel de Kleine Fabriek, stonden er ineens twee nieuwe initiatieven op. Dit zijn de SundaySchool en Just Kidz voor kindermode. Het is mooi dat de industrie deze beurzen oppakt, maar tegelijkertijd creëert het een ongerustheid. Voor een klein (kindermode)land kunnen twee nieuwe inspiratie- en inkoopmomenten lastig worden. Maar mijn glas is altijd halfvol, dus laten we maar eerst de beurzen en de reacties afwachten. 

Lees meer over de SundaySchool Lees meer over Just Kidz

Een jaar om naar uit te kijken

Door de groeiende maatschappelijk verantwoorde ontwikkelingen, is er afgelopen zomer een nieuw initiatief ontstaan, namelijk de Soul Salon. De beurs is een schot in de roos, want niet alleen het aantal deelnemende merken groeit hard, maar Soul Salon vormt zich ook tot hét platform voor duurzame mode. De inmiddels geroemde Dutch Sustainable Fashionweek, de Dutch Retail Experience Award en de Storytelling Awards zijn verbonden aan de beurs. Die laatste deelt de Awards zelfs uit op de Soul Salon. En de gratis Shuttle brengt je op de stoep bij de Modefabriek. Zo hoef je niet te kiezen!

Bekijk het programma van Soul Salon

And last but not least

We maken het bruggetje af naar de Modefabriek. Deze ‘’oerbeurs’’ blijft innoveren en gooit met de aankomende editie de boel rigoureus om. Natuurlijk met weer een mooie combinatie van merken en aanbieders van ondersteunende retailoplossingen. 

En INretail, is er ook. Onze regioadviseurs zoeken jou weer op, of andersom uiteraard ;)

Bekijk het programma van de Modefabriek

Tags
Contactpersoon
Edwin Belt
Edwin Belt
Branchespecialist Mode
06 105 056 66

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen