Nieuw jaar, nieuwe beurzen

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Van een aantal beurzen weten we zeker dat we ze dit jaar weer terugzien. Denk aan de Modefabriek en de Soul Salon. Naast deze zekerheden zijn er helaas ook beurzen waarvan het doek is gevallen, maar tegelijkertijd creëert dit ook weer kansen voor nieuwe concepten.

Oud maakt plaats voor nieuw

Na de val van “Market”, oftewel de Kleine Fabriek, stonden er ineens twee nieuwe initiatieven op. Dit zijn de SundaySchool en Just Kidz voor kindermode. Het is mooi dat de industrie deze beurzen oppakt, maar tegelijkertijd creëert het een ongerustheid. Voor een klein (kindermode)land kunnen twee nieuwe inspiratie- en inkoopmomenten lastig worden. Maar mijn glas is altijd halfvol, dus laten we maar eerst de beurzen en de reacties afwachten. 

Lees meer over de SundaySchool Lees meer over Just Kidz

Een jaar om naar uit te kijken

Door de groeiende maatschappelijk verantwoorde ontwikkelingen, is er afgelopen zomer een nieuw initiatief ontstaan, namelijk de Soul Salon. De beurs is een schot in de roos, want niet alleen het aantal deelnemende merken groeit hard, maar Soul Salon vormt zich ook tot hét platform voor duurzame mode. De inmiddels geroemde Dutch Sustainable Fashionweek, de Dutch Retail Experience Award en de Storytelling Awards zijn verbonden aan de beurs. Die laatste deelt de Awards zelfs uit op de Soul Salon. En de gratis Shuttle brengt je op de stoep bij de Modefabriek. Zo hoef je niet te kiezen!

Bekijk het programma van Soul Salon

And last but not least

We maken het bruggetje af naar de Modefabriek. Deze ‘’oerbeurs’’ blijft innoveren en gooit met de aankomende editie de boel rigoureus om. Natuurlijk met weer een mooie combinatie van merken en aanbieders van ondersteunende retailoplossingen. 

En INretail, is er ook. Onze regioadviseurs zoeken jou weer op, of andersom uiteraard ;)

Bekijk het programma van de Modefabriek

Tags
Contactpersoon
Edwin Belt
Edwin Belt
Branchespecialist Mode
06 105 056 66

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  donderdag, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  donderdag, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  woensdag, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  woensdag, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen