Nieuw jaar, nieuwe beurzen

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Van een aantal beurzen weten we zeker dat we ze dit jaar weer terugzien. Denk aan de Modefabriek en de Soul Salon. Naast deze zekerheden zijn er helaas ook beurzen waarvan het doek is gevallen, maar tegelijkertijd creëert dit ook weer kansen voor nieuwe concepten.

Oud maakt plaats voor nieuw

Na de val van “Market”, oftewel de Kleine Fabriek, stonden er ineens twee nieuwe initiatieven op. Dit zijn de SundaySchool en Just Kidz voor kindermode. Het is mooi dat de industrie deze beurzen oppakt, maar tegelijkertijd creëert het een ongerustheid. Voor een klein (kindermode)land kunnen twee nieuwe inspiratie- en inkoopmomenten lastig worden. Maar mijn glas is altijd halfvol, dus laten we maar eerst de beurzen en de reacties afwachten. 

Lees meer over de SundaySchool Lees meer over Just Kidz

Een jaar om naar uit te kijken

Door de groeiende maatschappelijk verantwoorde ontwikkelingen, is er afgelopen zomer een nieuw initiatief ontstaan, namelijk de Soul Salon. De beurs is een schot in de roos, want niet alleen het aantal deelnemende merken groeit hard, maar Soul Salon vormt zich ook tot hét platform voor duurzame mode. De inmiddels geroemde Dutch Sustainable Fashionweek, de Dutch Retail Experience Award en de Storytelling Awards zijn verbonden aan de beurs. Die laatste deelt de Awards zelfs uit op de Soul Salon. En de gratis Shuttle brengt je op de stoep bij de Modefabriek. Zo hoef je niet te kiezen!

Bekijk het programma van Soul Salon

And last but not least

We maken het bruggetje af naar de Modefabriek. Deze ‘’oerbeurs’’ blijft innoveren en gooit met de aankomende editie de boel rigoureus om. Natuurlijk met weer een mooie combinatie van merken en aanbieders van ondersteunende retailoplossingen. 

En INretail, is er ook. Onze regioadviseurs zoeken jou weer op, of andersom uiteraard ;)

Bekijk het programma van de Modefabriek

Contactpersoon
Edwin Belt
Edwin Belt
Branchespecialist Mode
06 105 056 66

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Je beste beentje blijven voorzetten

  Nieuws
  vrijdag, 20 juli 2018
  In de aflopen decenia was retailen simpel en overzichtelijk. Je zorgde voor goede spullen, betrok een pandje in een straat en even heel plat gezegd: ‘‘Iedereen kon een winkel open en de onderneming tot succes brengen.’’
  Bijl Blogt: Je beste beentje blijven voorzetten
 • open

  Omzetkengetallen per branche

  Nieuws
  donderdag, 19 juli 2018
  Ben jij samen met jouw gemeente bezig met het opstellen van een detailhandelsvisie, waaruit naar voren moet komen of er wel of geen uitbreidingsmogelijkheden zijn in jouw gemeente en of winkelgebied? Dan kan het rapport Omzetkengetallen jou en de gemeente helpen de goede keuzes te maken.
  Omzetkengetallen per branche
 • open

  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?

  Nieuws
  woensdag, 18 juli 2018
  Of ik een ondernemer meteen wilde terugbellen voor een afspraak, hij wilde zijn zaak zo snel mogelijk verkopen, hij was er helemaal klaar mee, al die zeurende klanten en hij verdiende er ook nog eens niks mee. Hij had hulp nodig.
  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?
 • open

  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!

  Nieuws
  woensdag, 18 juli 2018
  Het is fijn om te ervaren dat verschillende ondernemers de kans zien om met stylisten beter samen te werken. Retailers en fabrikanten benaderen mij om te sparren over plannen om events en bijeenkomsten te organiseren.
  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen