Geen vraag te gek
088 973 06 00

Nieuw jaar, nieuwe beurzen

Van een aantal beurzen weten we zeker dat we ze dit jaar weer terugzien. Denk aan de Modefabriek en de Soul Salon. Naast deze zekerheden zijn er helaas ook beurzen waarvan het doek is gevallen, maar tegelijkertijd creëert dit ook weer kansen voor nieuwe concepten.

Oud maakt plaats voor nieuw

Na de val van “Market”, oftewel de Kleine Fabriek, stonden er ineens twee nieuwe initiatieven op. Dit zijn de SundaySchool en Just Kidz voor kindermode. Het is mooi dat de industrie deze beurzen oppakt, maar tegelijkertijd creëert het een ongerustheid. Voor een klein (kindermode)land kunnen twee nieuwe inspiratie- en inkoopmomenten lastig worden. Maar mijn glas is altijd halfvol, dus laten we maar eerst de beurzen en de reacties afwachten. 

Lees meer over de SundaySchool Lees meer over Just Kidz

Een jaar om naar uit te kijken

Door de groeiende maatschappelijk verantwoorde ontwikkelingen, is er afgelopen zomer een nieuw initiatief ontstaan, namelijk de Soul Salon. De beurs is een schot in de roos, want niet alleen het aantal deelnemende merken groeit hard, maar Soul Salon vormt zich ook tot hét platform voor duurzame mode. De inmiddels geroemde Dutch Sustainable Fashionweek, de Dutch Retail Experience Award en de Storytelling Awards zijn verbonden aan de beurs. Die laatste deelt de Awards zelfs uit op de Soul Salon. En de gratis Shuttle brengt je op de stoep bij de Modefabriek. Zo hoef je niet te kiezen!

Bekijk het programma van Soul Salon

And last but not least

We maken het bruggetje af naar de Modefabriek. Deze ‘’oerbeurs’’ blijft innoveren en gooit met de aankomende editie de boel rigoureus om. Natuurlijk met weer een mooie combinatie van merken en aanbieders van ondersteunende retailoplossingen. 

En INretail, is er ook. Onze regioadviseurs zoeken jou weer op, of andersom uiteraard ;)

Bekijk het programma van de Modefabriek

Delen