Cybercrime

Categorieën
5 Onderwerpen

Cybercrime

Cybercriminaliteit kan voor een winkelier een grote schadepost betekenen. Zeker nu we steeds verder digitaliseren wordt de kans groter dat cybercriminelen hun slag slaan. Het is belangrijk dat de retail goed weerbaar is tegen deze criminelen. Helaas krijgt bijna elke winkeliers er mee te maken. Denk aan het kassasysteem, de wifi in de winkel of de webshop. We geven je handvaten om aan de slag te gaan.

Collectieve voordelen van INretail

Door collectief in te kopen kunnen we fikse kortingen ​bieden op uiteenlopende producten en diensten, zoals verzekeringen, creditcardtarieven en telefonie. Dat voordeel kan snel oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. De contributie wordt zo al snel terugverdiend. Wij regelen de beste voorwaarden. Wel zo makkelijk. ​

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Margriet Baan

Margriet Baan

Manager dienstverlening

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.