PERSBERICHT

PERSBERICHT: Spreiding blijft oplossing voor veilig winkelen

9 oktober 2020

INretail is verontrust over mogelijke beperking van de openingstijden. In het wankele evenwicht van zorg voor de gezondheid en het zoveel mogelijk door laten draaien van de maatschappij, heeft het schrappen van koopavonden en koopzondagen een compleet averechts effect.

De retail adviseert juist ruimere openingstijden voor meer spreiding van klanten. In steeds meer gemeenten is dat al praktijk. Hiermee behouden we een veilige winkelomgeving voor klanten en medewerkers. Daarnaast is het van wezenlijk belang voor het behoud van de leefbaarheid in onze dorpen en steden.

Retailers zetten continu alles op alles voor die veilige winkelomgeving blijkt uit onderzoek van deze week. Alleen samen kunnen we Corona aan, daar werken we met z’n allen aan in Nederland!

Kom in actie! 

Wil je ook in actie komen met jouw winkeliersvereniging? Gebruik dan onderstaande brief om te verzenden aan jouw burgemeester.

Download hier de brief

Heb je vragen naar aanleiding van de brief? Neem dan contact op met David Lansen via dlansen@inretail.nl

Persvragen?

Heb je een vraag over dit persbericht? Neem dan contact met mij op via ptgrotenhuis@inretail.nl of bel 06-51385669.

Contacteer de adviseur Bel ons
Paul te Grotenhuis

Paul te Grotenhuis

Pers en woordvoering

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.