Geen vraag te gek
088 973 06 00

Consumenten trends

Consumenten trends INretail

Wat zijn de consumenten trends van dit moment? Hoe ontwikkelt het gedrag van de gemiddelde consument zich? Dit zijn allemaal zaken die meespelen in de retail. Wanneer je hier geen inzicht in hebt, wordt het moeilijker om succesvol te worden en te blijven. Bij INretail houden we deze zaken voor je in de gaten. Zo richten we ons met de cijfers & trends bijvoorbeeld op het internetgebruik, de customer journey en de consumentenbestedingen. Bovendien houden we in de gaten hoe de Nederlandse retail zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Op deze manier zorgen we dat jij de juiste kennis hebt van de consumenten trends. Door in te spelen op deze trends kun je beter successen boeken.

Bekijk de toekomst van retail

Consumenten trends bijhouden

We houden de trends onder consumenten nauwlettend in de gaten en zorgen bijvoorbeeld voor branchestructuurstudies. Daarnaast kan je rekenen op retail- en producttrends, waarmee we een zo volledig mogelijk beeld proberen te schetsen. Zo mag je onder andere cijfers en trends verwachten omtrent:

  • jaarcijfers;
  • consumentenbestedingen;
  • exploitatiebeeld;
  • de woningmarkt;
  • online bestedingen;
  • consumentengedrag;
  • consumentenvertrouwen.

Dat zijn allemaal trends met betrekking tot de retailsector waar we je graag over informeren. Wanneer jij jouw consumenten op de juiste manier weet te bereiken en aan te spreken, schieten jouw verkopen ook omhoog! Het is belangrijk om te weten wanneer klanten hulp of advies nodig hebben en wanneer ze liever alleen worden gelaten. Ook helpt het om meer algemene trends in de retailsector te onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan het toenemende gebruik van smartphones voor de aankoop van producten. Op welke trends en ontwikkelingen kan jij inspelen? 

Consumenten trends en de ledenwinkel

Je kan direct je voordeel doen met de consumenten trends die wij regelmatig op onze website plaatsen. Natuurlijk gaan we bij INretail graag een stapje verder dan dat. Daarom bieden we je de ledenwinkel, waar je de mogelijkheid hebt te profiteren van aantrekkelijke kortingen. Op deze manier zorgen wij er als brancheorganisatie voor non-food retail graag voor dat je een volwaardig aanbod tot je beschikking hebt. Met al jouw vragen kun je bij ons terecht op de website. Word lid van onze ledenwinkel en profiteer direct!